Paste cu branza

de mamaieelena in Penne, 14 Dec 2011 | 4850 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 150gr.paste fainoase
  • 2 oua
  • 200 gr.branza telemea
  • margarina si pesmet pt.tapetat vasul
  • 50ml.lapte
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu branza:

Pastele le-am pus la fiert si cand au fost gata le-am scurs imediat intr-o sita .Am tapetat vasul de ceramica cu margarina si pesmet .Am pus un strat de paste si am ras branza deasupra, iar am pus paste si iar am pus branza si la final am pus ultimul strat de paste si am ras mai multa branza ca sa se rumeneasca frumos. Am pus la cuptor la 200 grade pentru 30 minute, dar dupa 15 minute am scos si am pus ouale care le-am batut bine cu sare si lapte am turnat deasupra. Au mai stat pana s-au rumenit. Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

Bucataras Medi 1

18.12.2011, 13:54

bune.

mamaieelena 1

18.12.2011, 18:01

multumesc medi

jolygina 1

14.05.2012, 14:51

bune

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Penne cu branza si smantana