Paste cu branza

de mamaieelena in Penne, 14 Dec 2011 | 2946 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 150gr.paste fainoase
  • 2 oua
  • 200 gr.branza telemea
  • margarina si pesmet pt.tapetat vasul
  • 50ml.lapte
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu branza:

Pastele le-am pus la fiert si cand au fost gata le-am scurs imediat intr-o sita .Am tapetat vasul de ceramica cu margarina si pesmet .Am pus un strat de paste si am ras branza deasupra, iar am pus paste si iar am pus branza si la final am pus ultimul strat de paste si am ras mai multa branza ca sa se rumeneasca frumos. Am pus la cuptor la 200 grade pentru 30 minute, dar dupa 15 minute am scos si am pus ouale care le-am batut bine cu sare si lapte am turnat deasupra. Au mai stat pana s-au rumenit. Pofta buna

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

Bucataras Medi 1

18.12.2011, 13:54

bune.

mamaieelena 1

18.12.2011, 18:01

multumesc medi

jolygina 1

14.05.2012, 14:51

bune

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu branza la cuptor

de oanapl 5

ieri la 23:06

Inghetata din avocado si fistic

de Lau 9

ieri la 21:41

Inghetata cu pepene galben si  mascarpone

de katty 5

ieri la 21:40

Gem de caise cu portocale si migdale

de oanapl 5

ieri la 21:38

RETETA RECOMANDATA
Penne cu sunca si branza la cuptor