Paste cu branza de vaci

de mimmi in Dulciuri, 8 Sep 2011 | 2010 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g paste(eu am folosit turbane)
  • 500 g branza de vaci
  • zahar dupa gust
  • 100 g stafide
  • esenta rom
  • coaja rasa de portocal si lamaie
Portii: 7
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu branza de vaci:

Punem pastele la fiert in apa cu sare. Le lasam la scurs . Curatam stafidele de codite si le punem in esenta de rom ( puteti amesteca esenta de rom cu putina apa ) si le lasam cca 10-15 minute sa se patrunda. Amestecam branza cu stafidele,coaja de portocala si lamaie si zahar dupa gust.


Amestecam pe foc,pastele cu branza(se poate adauga 1-2 linguri ulei) Se pot servi atat calde cat si reci ! Pofta Buna !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu branza de vaci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

alinutzika 1

09.09.2011, 13:43

vai ce bun

adry88 1

09.09.2011, 16:12

excelente

kamy 1

09.09.2011, 16:22

buneee

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

9740 puncte

RODIMUR

7080 puncte

mihaelar63

6670 puncte

mirela0911

6140 puncte

katty

5730 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Foietaj umplut cu crema de gris si branza