Paste cu branza de vaci (Multicooker)

de AdyNA_RadU in Mancare copii, 22 Mai 2014 | 7345 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 gr paste (eu am avut scoici)
  • 500 gr branza proaspata faramata de vaca
  • 2 oua
  • 50 gr stafide
  • 5-6 linguri de zahar
  • Sare
  • 1 litru apa
  • 100 ml lapte dulce
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu branza de vaci (Multicooker):

In oala mare se pune apa cu putina sare.Se seteaza BOIL pentru 8 minute pentru a fierbe apa.

Dupa fierberea apei se adauga scoicile si se seteaza programul STEW pentru 30 de minute. 

Intre timp se pune intr-un castron branzasi se amesteca cu zaharul, ouale batute ,stafide si putina sare ( in functie de gust si de cata sare are branza).

Pastele se scurg de apa ramasa si se adauga compozitia de branza.Se niveleaza, se adauga laptele si se seteza aparatul pentru coacere ,BAKE, 45 minute Se seteza temperatura apasand pe TEMPERATURE la 180 grade.

Se taie bucati dupa ce s-a racit.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu branza de vaci (Multicooker)" nu uita sa-i faci un review.
 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Varza a la Cluj