Paste cu brocolli si Camembert

de mihaelar63 in Paste, 24 Feb 2015 | 1482 vizualizari

 

Mereu m-am ferit a aduga legume la paste , doar carnita si sunculita sunt mai bune . Dupa aceasta experienta se schimba situatia . Pastele cu legume sunt delicioase si au un colorit frumos .

 

INGREDIENTE

  • 400 gr paste
  • 250 gr brocolli
  • 250 gr sunca semi-afumata
  • 1 morcov
  • 4 catei usturoi
  • 2 linguri ulei masline
  • 1 lingurita oregano
  • 125 gr branza Camembert
  • 125 gr smantana
  • 1 lingura unt - optional
  • codite ceapa verde
  • sare
  • piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu brocolli si Camembert:


  1. Se pun la fiert pastele in apa cu sare respectand timpul de fierbere de pe pachet . Eu mereu le tin mai putin daca in final vor fi gatite cu sos .

  2. Brocolli se opareste in acelasi vas in care fierb pastele . Este mai rapid si mai economicos .

  3. Scurgeti pastele si brocolli intr-o sita .

  4. Curatati morcovii si usturoiul . Spalati ceapa verde .

  5. Taiati morcovul julien fin [ fasii ] si il puneti la calit impreuna cu usturoiul feliat in ulei de masline . Folositi o tigaie Wok incapatoare .

  6. Adugati la calit si sunca .La sfarsit se pun si coditele de ceapa verde taiate marunt.

  7. Se pune smantana si branza moale Camembert rupta bucatele mai mici .

  8. Condimentati cu sare si piper , adugati oregano . Amestecati pana branza se omogenizeaza in sos .

  9. Incorporati pastele si brocolli in sos si serviti preparatul cat este cald .




 

TIPS-URI

1

Daca doriti un sos mai catifelat adugati la sos si unt . Eu m-am abtinut .

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu brocolli si Camembert" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

Andra_Constantinescu 1

25.02.2015, 08:26

mirela0911 1

25.02.2015, 19:38

Tare bine arata!

geoline 1

26.02.2015, 14:19

delicioase

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

RETETA RECOMANDATA
Penne cu broccoli la cuptor