Paste cu carne de carnati de casa

de ancutsa in Fusilli, 11 Iul 2016 | 523 vizualizari

 

 La aceasta reteta am folosit paste fusilli si carnea care mi-a ramas de cand am pregatit carnatii. Daca nu aveti carne ramasa, o puteti condimenta acum dupa plac si sa adaugati si usturoi dupa gust.

 

INGREDIENTE

  • 300 g carne tocata cu usturoi si condimente;
  • 250 g paste fusilli;
  • 1 lingura bulion;
  • 1 rosie;
  • 1 ardei rosu;
  • 1 ceapa mica;
  • Cascaval ras;
  • Masline, patrunjel si iaurt pentru decor.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu carne de carnati de casa:

Se pun pastele la fiert si se preincalzeste cuptorul.



Se caleste ceapa in putin ulei, se adauga carnea tocata (cu usturoi si condimente ramasa de la carnati).


Separat, intr-o cescuta punem 1 lingura de bulion, o amestecam cu apa si o punem peste carnea din cratita. Lasam sa dea 2-3 clocote. Adaugam verdeata, amestecam bine si luam focul.



Cand pastele sunt aproape fierte (nu trebuie fierte mult, pentru ca vor sta destul si la cuptor), se iau de pe foc, se scurg, se toarna intr-o cratita adanca, unsa cu ulei. Turnam si carnea calita cu sosul si amestecam.



Radem cascavalul, taiem rondele ardeiul si rosia si le presaram peste amestec. Dam la cuptor la foc mediu pentru 20 de minute.



Se servesc cu patrunjel tocat, o lingura de iaurt si masline. Sau cu muraturi.



Suficient pentru: 4 portii.


Timp: aprox 1h


Pofta Buna!




Daca va place reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu: http://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2014/10/paste-cu-carne-de-carnati-de-casa.html

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu carne de carnati de casa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Bya Ralu 1

11.07.2016, 20:45

bun

miki_a 1

12.07.2016, 08:12

Sigur au un gust grozav!

ancutsa 1

06.10.2016, 14:12

Va multumesc mult!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Saleuri cu cașcaval

de RODIMUR 4

ieri la 22:30

Penne la cuptor cu piept de pui și mozzarella

de Meea 4

ieri la 19:14

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 23:50

Salata de fasole verde fideluta cu iaurt cremos

pe 19.07 la 23:47

Pilaf cu legume

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 22:46

RETETA RECOMANDATA
Paste cu legume la cuptor