Paste cu carne tocata la cuptor

de adasev12 in Penne, 15 Aug 2011 | 39136 vizualizari

 

Pastele cu carne tocata la cuptor sunt foarte bune!

 

INGREDIENTE

  • 350 g carne tocata
  • o ceapa
  • un ardei
  • 2 frunze de dafin
  • oregano, sare , piper, busuioc
  • 2-3 rosii proaspete
  • paste, cam 300 g
  • 200 g mozzarella
  • 2 oua
  • 2 lg bulion
  • 2 lg smantana
  • parmigiano dupa gust ( optional)
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu carne tocata la cuptor:

Preparare Paste cu carne tocata la cuptor


Intr-o tigaie se incinge ulei de masline si se caleste ceapa si ardeiul tocate marunt, apoi se adauga carnea si se amesteca bine. Rosiile taiate cubulete mici, foile de dafin, oregano, sare, piper si busuioc verde. Se adauga o cana de apa si se lasa sa dea 2-3 clocote.


Pastele se fierb in apa sarata si se scurg.


Intr-o cratita sau tava se pune ulei bine bine, se toatna jumatate din paste, apoi jumatate din amestecul de carne. Se taie mozzarella felii si se aseaza peste carne, se pun restul de paste, apoi restul de carne. Se amesteca 2 linguri bulion cu o cescuta de apa si se toarna peste tot. Ouale se bat foarte bine, se adauga smantana, apoi se toarna peste paste. Se da la cuptorul preincalzit la 180 grade.


Parmigianul se poate adauga fie in ouale batute ( asa trebuia sa-l pun si eu...) fie se pune deasupra cand sunt aproape gata pastele.


Paste cu carne tocata la cuptor se pot servi cu smantana.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu carne tocata la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

Rocsi 1

15.08.2011, 18:25

Mihaela11_jo 1

15.08.2011, 18:26

Super

alinutzika 1

15.08.2011, 22:24

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dulceata de coacaze rosii/negre
  • 11

    J

  • 12

    V

  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

RETETA RECOMANDATA
Penne cu pui si sos de rosii