Paste cu carne tocata si mazare

de Alina26 in Penne, 25 Sep 2013 | 3286 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g carne tocata amestec
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 tulpina de telina verde
  • 2 catei de usturoi
  • 1/2 pahar de vin alb
  • 100g mazare congelata
  • 2 pahare de apa
  • sare
  • piper
  • 100g pasta(penne)
  • parmezan ras
  • ulei de masline
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu carne tocata si mazare:

1.Punem ulei la incins intr-o tigaie.


2.Am curatat legumele,le-am tocat marunt si le-am pus la calit.


3.Cand s-au inmuiat putin legumele,am adaugat carnea si am lasat sa scada zeama.Am pus paharul de vin,am lasat sa se evapore si apoi am pus doua pahare de apa si am lasat sa fiarba timp de o ora la foc mic.


4.Inainte cu 10 minute am adaugat mazarea si am lasat sa scada toata apa si am lasat sa se prajeasca foarte putin carnea.


5.Am fiert pasta,am pus putina carne,am mestecat si am servit cu parmezan.


Pofta buna!!!

 

TIPS-URI

1

Se poate folosi orice fel de pasta.

2

Portia de pasta este pentru o persoana,dar sosul cu carne tocata si mazare este pentru 5-6 persoane.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu carne tocata si mazare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Rocsi 1

25.09.2013, 20:10

babi5 1

25.09.2013, 20:49

Alina26 1

25.09.2013, 21:43

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de pui cu smântână și găluște de făină

de RODIMUR 4

ieri la 22:56

Prăjitură din albuşuri,cu vişine

ieri la 19:46

Aperitiv de post: Roșii umplute cu salată de vinete

de RODIMUR 4

ieri la 14:31

Gogoșari feliați în oțet

de RODIMUR 4

ieri la 12:23

RETETA RECOMANDATA
Paste cu carne tocata la cuptor