Paste cu carne tocata si mazare

de Alina26 in Penne, 25 Sep 2013 | 3515 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g carne tocata amestec
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 tulpina de telina verde
  • 2 catei de usturoi
  • 1/2 pahar de vin alb
  • 100g mazare congelata
  • 2 pahare de apa
  • sare
  • piper
  • 100g pasta(penne)
  • parmezan ras
  • ulei de masline
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu carne tocata si mazare:

1.Punem ulei la incins intr-o tigaie.


2.Am curatat legumele,le-am tocat marunt si le-am pus la calit.


3.Cand s-au inmuiat putin legumele,am adaugat carnea si am lasat sa scada zeama.Am pus paharul de vin,am lasat sa se evapore si apoi am pus doua pahare de apa si am lasat sa fiarba timp de o ora la foc mic.


4.Inainte cu 10 minute am adaugat mazarea si am lasat sa scada toata apa si am lasat sa se prajeasca foarte putin carnea.


5.Am fiert pasta,am pus putina carne,am mestecat si am servit cu parmezan.


Pofta buna!!!

 

TIPS-URI

1

Se poate folosi orice fel de pasta.

2

Portia de pasta este pentru o persoana,dar sosul cu carne tocata si mazare este pentru 5-6 persoane.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu carne tocata si mazare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Rocsi 1

25.09.2013, 20:10

babi5 1

25.09.2013, 20:49

Alina26 1

25.09.2013, 21:43

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Supa cu zdrente-"Provocarea GastroArt"

de abetina 3

ieri la 22:19

Spice de grau cu carnaciori si cascaval

de Ancutsa 5

ieri la 21:19

Tarte si rozete cu branza, ierburi si marar

de Ancutsa 5

ieri la 21:11

Aripioare lipicioase cu cartofi

ieri la 19:53

Chiftele de vara cu ierburi de gradina

de Ancutsa 5

ieri la 19:47

RETETA RECOMANDATA
Penne cu legume mexicane si mezeluri