Paste cu cartofi si telemea Delaco

de babi5 in Paste, 4 Aug 2014 | 1047 vizualizari

 

Cel mai rapid mod de a prepara un fel de mancare sunt pastele

 

INGREDIENTE

  • 400 gr paste
  • 1 ceapa mica
  • 4 cartofi potriviti ca marime
  • 50 ml ulei
  • sare
  • 1 varf lingurita boia dulce
  • 200 gr telemea Delaco
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu cartofi si telemea Delaco:

Cartofii se curata, se spala, se taie cubulete mici si se pun la fiert cu putina sare. Pastele se pun la fiert in apa clocotita cu putina sare pentru 8 minute, apoi se strecoara. Telemeaua se rade prin razatoarea mica (eu am una speciala pentru branzeturi). Ceapa se curata, se taie marunt si se pune la calit, apoi se adauga boiaua. Cartofii se pun peste macaroane impreuna cu ceapa calita, amestecam bine, apoi adaugam telemeaua rasa.


Usor de realizat si foarte bune, pofta sa aveti si sa va fie de folos.

 

TIPS-URI

1

Un fel doi usor de realizat si bun

2

Se poate servi si la cina

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu cartofi si telemea Delaco" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

babi5 1

05.08.2014, 09:00

Rocsi, Mon,reisnaor_2006 va multumesc sa le incercati suntvchiar foarte bune,

Andreea Caroline 1

05.08.2014, 09:36

Panacris 1

13.08.2014, 16:42

Interesant! Paste cu cartofi chiar n-am probat!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu caşcaval pe pat de spaghete