Paste cu chiftele din cârnați

de Pur_si_simplu_papa_bun in Spaghete, 30 Iun 2011 | 3950 vizualizari

 

În congelator meu așteptau cuminți niște cârnați proaspeți făcuți de sora mea și pe care i-am păstrat pentru o rețetă care mi-a făcut cu ochiul cam de multișor.

 

INGREDIENTE

  • • cârnați proaspeți
  • • o ceapă albă
  • • o conservă de roșii
  • • usturoi
  • • busuioc proaspăt
  • • o linguriță de zahăr
  • • ulei de măsline
  • • sare, piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu chiftele din cârnați:

Ceapa, usturoiul și busuiocul le-am tocat, apoi am scos carnea din membrană puțin câte puțin și din ea am format chiftelele. Nu e nevoie să adăugăți nimic în carne, fiind deja condimentată.

Am încins într-o oală uleiul, am călit chiftele pe toate părțile până s-au rumenit frumos, am adăugat legumele și puțin busuioc tocat, apoi am turnat roșiile din conservă și le-am lăsat să fiarbă la foc mic cam o jumătate de oră (pe gustate). La final am adăugat restul de busuioc tocat, lingurița de zahăr și am sărat și piperat sosul.

Pastele le-am fiert și le-am amestecat cu sosul. Au fost delicioase!!

Să aveți poftă bună!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu chiftele din cârnați" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Bucatini cu sos de rosii si parmezan