Paste cu chiftelute in sos

de roxanamiti in Paste, 3 Mai 2011 | 3659 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe,
  • 3 usturoi,
  • jumate de ardel rosu,
  • jumate de ardel verde,
  • pantrujel,
  • leustean,
  • 4-5 linguri bulion,
  • 5 carnati proaspeti,
  • 1 ou,
  • 2 felii de paine inmuiate in lapte,
  • condimente,
  • 1 pachet tagliatelle proaspete,
  • ulei,
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu chiftelute in sos:

-- in 3 linguri de ulei punem la prajit(foc mic) cepele, jumatatile de ardei, usturoiul,leusteanul si pantrujelul(lasam un pic pentru chiftelute),

--dam la oparte pielea de pe carnati si carnea o punem intr un bol cu oul, candimentele,paine inmuiata in lapte, pantrujelul si amestecam bine,

--punem ulei intr o tigaie si incepem sa prajim chiftelutele,

--cand cepele sunt bine parajite adaugam bulionul, chiftelutele si o cana de apa,

--lasam sa dea cateva clocote apoi condimentam salsa la gustul fiecaruia,

--intr o oala cu apa si sare punem pastele la fier( 3-4 minute),

--punem pastele in farfurie si desupra chiftelutele in sos(mai mult sau mai putin , cum doriti)

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu chiftelute in sos" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Penne rigate cu tocanita