Paste cu chiftelute in sos

de roxanamiti in Paste, 3 Mai 2011 | 1866 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe,
  • 3 usturoi,
  • jumate de ardel rosu,
  • jumate de ardel verde,
  • pantrujel,
  • leustean,
  • 4-5 linguri bulion,
  • 5 carnati proaspeti,
  • 1 ou,
  • 2 felii de paine inmuiate in lapte,
  • condimente,
  • 1 pachet tagliatelle proaspete,
  • ulei,
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu chiftelute in sos:

-- in 3 linguri de ulei punem la prajit(foc mic) cepele, jumatatile de ardei, usturoiul,leusteanul si pantrujelul(lasam un pic pentru chiftelute),


--dam la oparte pielea de pe carnati si carnea o punem intr un bol cu oul, candimentele,paine inmuiata in lapte, pantrujelul si amestecam bine,


--punem ulei intr o tigaie si incepem sa prajim chiftelutele,


--cand cepele sunt bine parajite adaugam bulionul, chiftelutele si o cana de apa,


--lasam sa dea cateva clocote apoi condimentam salsa la gustul fiecaruia,


--intr o oala cu apa si sare punem pastele la fier( 3-4 minute),


--punem pastele in farfurie si desupra chiftelutele in sos(mai mult sau mai putin , cum doriti)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu chiftelute in sos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

MIUTA 1

03.05.2011, 23:18

Cris2711 1

09.05.2011, 12:18

mamaieelena 1

16.05.2011, 18:22

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Paste quatro formaggi