Paste cu ciuperci

de DanaModog in Penne, 2 Ian 2015 | 2458 vizualizari

 

Dupa parerea mea exista 2 tipuri de persoane, cele care prefera sosul alb si cele care prefera sosul rosul. Eu eram convinsa ca nu o sa imi placa sosul rosu, pana cand m-am indragostit. Iubitul meu mi-a gatit acest sos cu spaghete (din nou mie nu imi placeau spaghetele si nici in ziua de azi nu le mananc numai daca sunt cu acest sos), dar ideea e ca acest sos a ajuns la sufletul meu si vreau sa se bucure si alti de el. Aceasta reteta este ca un mic pod care ma duce sa retraiesc cele mai bune amintiri.

 

INGREDIENTE

  • ulei de masline cat sa acore oala
  • 2 cepe medii
  • 1 morcov
  • 250 g ciuperci
  • 2 catei de usturoi
  • frunze de patrunjel
  • 500 ml bulion
  • sare si piper
  • 400 g paste (eu am folosit penne)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu ciuperci:

Se caleste ceapa in ulei, dupa se adauga morcovul taiat dupa preferinte si ciupercutele spalate si taiate, se lasa sub capac pana se evapora apa lasata de ciuperci si se adauga bulionul, sarea, piperul, patrunjelul taiat si usturoiul presat. Se mai lasa 15 minute. Dupa ce e gata se pun pastele si se amesteca cu sosul.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Merge perfect cu parmezan ras pe deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (0)

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Paste cu ton si ciuperci