Penne rigate cu carne tocata si branza albastra

de Panacris in Penne, 15 Mar 2016 | 1043 vizualizari

 

Din nou pasteeee ;) De data asta numai pentru mine :d Savuroase și mai ales sățioaseeee ;) 

 

INGREDIENTE

  • Penne Rigate Băneasa 300 g,
  • Carne tocată amestec (porc+vită) cca. 300 g,
  • Ceapa albă 1 bucată,
  • Zacuscă cu ciuperci a la Panacris 3 linguri,
  • Ulei de măsline 1 lingură,
  • Ceapă verde 2 fire,
  • Roșii cherry 5-6 bucăți,
  • Brânză albastră cca. 100 g,
  • Oregano uscat pentru decor.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne rigate cu carne tocata si branza albastra:

Carnea tocată se călește cu ceapa, în puțin ulei de măsline cca. minute la foc iute, neacoperit.


Într-o tigaie mai înaltă se pun pastele, amestecul de carne tocată, roșiile înjumătățite, ceapa verde tocată mărunt, se adaugă apă rece cât să acopere pastele și se dă la fiert, la foc mediu cca. 10 minute după ce începe să clocotească.


După ce s-au fiert pastele se adaugă brânza albastră și se presară oregano.


Spor și poftă bună!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Penne rigate cu carne tocata si branza albastra" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (31)

elucubratiiculinare 1

16.03.2016, 17:27

perfecte

Rocsi 1

16.03.2016, 23:32

mirela0911 1

17.03.2016, 20:30

As servi si eu o portie!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Penne cu broccoli la cuptor