Paste cu ciuperci si parmezan

de vero_closca in Paste, 29 Sep 2010 | 4855 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400g paste
  • 200g parmezan
  • 500 g ciuperci
  • 200g smantana
  • 1 cescuta lapte
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper
  • nucsoara rasa
  • chilli
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu ciuperci si parmezan:

se fierb pastele dupa instructiunile de pe ambalaj,se clatesc sub jet de apa rece si se lasa sa se scurga.


ciupercile se curata,se feliaza si se pun sa se caleasca in uleiul de masline.cand scade zeama pe care o lasa se adauga laptele si parmezanul ras pe razatoarea mare.se lasa sa se topeasca apoi se adauga sarea,piperul,nucsoara,chilli si smantana.se lasa sa dea un clocot si toarna peste paste.


se servesc fierbinti cu "petale" de parmezan deasupra si decorate cu un fir de busuioc.


pofta mare!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu ciuperci si parmezan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

La Ancuta 1

29.09.2010, 10:14

Foarte bune trebuie sa fie

vero_closca 1

29.09.2010, 10:15

bune si simplu de facut!poftiti,va rog!

elena1988 1

08.02.2011, 13:16

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

7980 puncte

Lau

Lau 9

7680 puncte

MotanLaOale

7660 puncte

mihaelar63

7160 puncte

mirela0911

5860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Penne cu sos de rosii , piept de pui si ciuperci