Paste cu ciuperci si pesto de patrunjel

de Xandrinne in Paste, 9 Apr 2017 | 593 vizualizari

 

retete de post economice

 

INGREDIENTE

  • 300 g paste, de care doriti
  • 1 conserva de ciuperci (eu am folosit proaspete)
  • 2-3 fire ceapa verde/1 ceapa
  • marar
  • 1 legatura mare de patrunjel
  • 2 catei usturoi
  • 3 linguri ulei
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • 1-2 frunze de busuioc
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu ciuperci si pesto de patrunjel:

Pastele se fierb in apa clocotita, sarata; se scurg.


Ceapa se caleste usor in ulei, se adauga apoi si ciupercile taiate, nu foarte marunt. Se acopera tigaia cu un capac si se lasa pe foc, cateva minute, amestecand din cand in cand. Se pune sare si piper, dupa gust, apoi mararul tocat.


Se pun intr-un blender, patrunjelul, usturoiul, zeama de lamaie, uleiul, busuiocul si se blenduiesc pana se obtine o compozitie fina.


Pastele se amesteca cu compozitia cu ciuperci si cu pesto.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu ciuperci si pesto de patrunjel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T820E

- 20 %
269.99 lei
215.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Panacris 1

10.04.2017, 14:13

miki_a 1

10.04.2017, 16:28

Numai bune de servit!

oanapl 1

10.04.2017, 17:11

Bune!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

7070 puncte

Valclaudia

7040 puncte

Rocsi

6350 puncte

Satisfyyourcravings

5440 puncte

Constelatialeu

4960 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Bucatini cu sos de rosii si parmezan