Paste cu ciuperci si pulpe la cuptor

de papabundetot in Pui, 20 Iul 2014 | 2731 vizualizari

 

Deja mi se pare prea cald pentru a petrece ore in bucatarie,desi e pasiunea mea,asa ca pentru astazi am creat o reteta gustoasa si usoara,care mi-a luat relativ putin timp.In general eu nu sunt adepta retetelor care au timp mare de preparare,dar aceasta v-o recomand pentru ca a iesit tare,tare buna :)

 

INGREDIENTE

  • Am folosit pt friptura:
  • 6 pulpe de pui cu os
  • 2 linguri boia (iute si dulce)
  • 2 linguri curry praf
  • sos de soia
  • 250 ml iaurt
  • Pentru paste:
  • 1 cutie paste Barilla
  • 200 ml smantana lichida
  • 2 catei de usturoi
  • 1 ardei iute,
  • curry
  • 500 gr ciuperci proaspete
  • ulei de trufe albe
  • apa,
  • sare,
  • 50 gr branza afumata
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu ciuperci si pulpe la cuptor:

Pulpele de pui le-am curatat de piele si apoi le-am pus intr-un castron la marinat cu sos de soia,boia,curry si iaurt,unde au stat aproximativ 4 ore. Apoi le-am pus intr-o tava cu tot cu marinata si le-am dat la cuptor la foc foarte mic,pana cand s-au patruns bine si s-au rumenit.



Pastele le-am fiert in multa apa cu sare.Ciupercile le-am taiat felii mai groase,usturoiul l-am tocat marunt,ardeiul iute la fel.Intr-o tigaie cu putin ulei de trufe albe am pus ciupercile,usturoiul tocat si ardeiul iute si le-am lasat la foc pana cand ciupercile s-au inmuiat,am adaugat apoi peste ele 1 lingurita de curry praf si putina sare.Dupa ce au fiert si pastele,le-am scurs bine,(am pastrat o cana din apa in care au fiert),si le-am pus in tigaie peste ciuperci,am adaugat smantana lichida,putina apa de la paste si la urma de tot am ras deasupra putina branza afumata.



Am pus peste paste dupa ce am stins focul si cateva frunze de busuioc grecesc din ghiveciul propriu



Pofta mare!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu ciuperci si pulpe la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

deyutzky 1

20.07.2014, 21:06

delicioase!

Corinuta 1

21.07.2014, 11:10

bunatate de papa!

Satisfyyourcravings 1

23.07.2014, 09:07

O bunatate!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Penne integrale cu piept de pui si ciuperci pleurotus