Paste cu conopida

de esmerandra in Paste, 5 Apr 2011 | 2968 vizualizari

 

Unicul mod pentru a convince copiii mei sa manance conopida

 

INGREDIENTE

  • 300 g paste
  • 1 conopida
  • 1 catel de usturoi
  • ulei de masline

 

Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu conopida:

Se pune conopida la fiert si in alta oala apa cu sare pentru paste.


Intr-o tigaie se pun 3 linguri de ulei de masline si se pune usturoiul.Cand incepe sa rumeneasca se scoate si se adauga conopida taiada bucatele. Se amesteca si se lasa pe foc mediu cateva minute pentru a se aromatiza , dupa care se fruleaza intr-un robot cu tot cu ulei, daca este cam uscata se adauga alt ulei (cam 2 linguri)


Se scurg pastele si se adauga pasta obtinuta de conopida. Se serveste cu parmezan ras.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu conopida" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

deyutzky 1

05.04.2011, 19:29

buna idee cu siguranta sunt bune

mirela0911 1

05.04.2011, 22:58

interesanta ideea

MotanLaOale 1

06.04.2011, 09:47

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dulceata de coacaze rosii/negre
  • 11

    J

  • 12

    V

  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

RETETA RECOMANDATA
Paste cu sos de ciuperci si carnati