Paste cu creveti

de papabundetot in Farfalle, 14 Iun 2013 | 1626 vizualizari

 

Daca nu aveti timp sau pur si simplu nu va place sa stati prea mult in bucatarie acest fel de mancare este una din variantele ideale de a gati ceva gustos si rapid pentru cei dragi.

Dureaza foarte putin prepararea acestui fel de mancare si va iesi delicios indiferent ca sunteti sau nu experimentati in ale bucatariei. Pentru acest preparat am folosit:

 

INGREDIENTE

  • Paste Barilla (in functie de cate persoane aveti la masa)
  • creveti congelati decorticati
  • 250-300 gr smantana de gatit
  • 150 ml sos soia,
  • 1 catel usturoi curry
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu creveti:

Pastele le-am pus la fiert in apa cu sare (daca nu saram apa in care fierb pastele este foarte greu ca mai apoi sa le dati gust) conform indicatiilor de pe ambalaj,in cazul meu 10 min. Intr-o tigaie pe aragaz am pus unt si putin ulei,catelul de usturoi l-am tocat marunt si l-am pus la calit,i-am adaugat sos soia si curry si mai apoi crevetii spalati in prealabil si uscati cu un prosop de hartie. Am lasat totul pe foc cam 7-8 minute pana s-au facut crevetii,intre timp pastele s-au fiert,le-am trecut prin jet de apa rece pentru a opri procesul de fierbere al lor si le-am lasat deoparte. Dupa timpul de gatire alocat crevetilor am mai pus peste ei 150 ml smatana de gatit,am mai lasat totul 1 minut pe foc si gata.


Dupa ce am oprit focul am adaugat si pastele,am amestecat totul bine si am tocat cateva frunze de ceapa verde deasupra pentru un aspect mai…fresh.


Pofta mare!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu creveti" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

Bya Ralu 1

14.06.2013, 17:10

bune

iri_iri 1

14.06.2013, 18:19

MotanLaOale 1

15.06.2013, 18:19

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert briose cu ciocolata si ness
  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Spaghete negre cu creveti in sos de cocos