Paste cu dovlecei

de ala_oancea in Paste, 5 Oct 2009 | 4862 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 gr paste
  • 3 catei de usturoi
  • 2 dovlecei subtiri
  • 150 gr sunculita
  • masline negre
  • ulei de masline
  • sare, piper, busuioc
  • parmezan ras
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu dovlecei:

Pastele se fierb in apa cu sare dupa indicatiile de pe ambalaj.
Se caleste usturoiul cu sunculita in ulei de masline. Se adauga dovleceii taiati felii subtiri si se amesteca usor. Cand dovleceii sunt facuti, se condimenteaza, se adauga maslinele apoi pastele scurse. Se amesteca usor si se mai stopeste cu ulei de masline. Se servesc cu parmezan ras deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu dovlecei" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Penne rigate cu tocanita