Paste cu dovlecei

de ala_oancea in Paste, 5 Oct 2009 | 2228 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 gr paste
  • 3 catei de usturoi
  • 2 dovlecei subtiri
  • 150 gr sunculita
  • masline negre
  • ulei de masline
  • sare, piper, busuioc
  • parmezan ras
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu dovlecei:

Pastele se fierb in apa cu sare dupa indicatiile de pe ambalaj.
Se caleste usturoiul cu sunculita in ulei de masline. Se adauga dovleceii taiati felii subtiri si se amesteca usor. Cand dovleceii sunt facuti, se condimenteaza, se adauga maslinele apoi pastele scurse. Se amesteca usor si se mai stopeste cu ulei de masline. Se servesc cu parmezan ras deasupra.

 

RETETA IN IMAGINI

Paste cu dovlecei-0
Paste cu dovlecei-1

COMENTARII (1)

luminita20_2006

luminita20_2006 1

25.10.2009, 23:43

interesanta

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Placinte cu carne si carnati
  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!