Paste cu fasole verde - de post

de mihaelar63 in Farfalle, 8 Apr 2015 | 3161 vizualizari

 

Ideea este preluata de la Chef Gino D'Acampo. Mi-a placut mult imbinarea frumoasa de culori din farfurie . Bineinteles ca el fiind italian a pus si parmezan . Eu am preparat aceste paste de post .

 

INGREDIENTE

  • 400 gr paste scurte -farfalle
  • 400 gr fasole verde fideluta[ congelata ]
  • 300 gr rosii cherry - culori diferite
  • 50 ml ulei masline
  • 1 ceapa rosie
  • 4 catei usturoi
  • 2 linguri otet balsamic
  • patrunjel verde
  • cimbrisor verde
  • sare
  • piper
  • parmezan-optional
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu fasole verde - de post:


  1. Pastele se fierb in apa sarata respectand timpul indicat pe ambalaj. Se scurg .

  2. Rosiile , ceapa si usturoiul se curata, se spala .

  3. Se caleste usor in ulei ceapa si usturoiul tocate . Adugati rosiile , sare si otet balsamic .

  4. In momentul in care rosiile incep sa se inmoaie se pune fasolea verde si putina apa [ in cateva minute fasolea va fi patrunsa ].

  5. Adugati pastele , piper si verdeata .

  6. Serviti preparatul cald .

  7. Pofta buna !!!

 

TIPS-URI

1

Se pot folosi spaghete sau orice paste scurte .

2

Reteta originala prevede parmezan .

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu fasole verde - de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (29)

tarasmariana 1

08.04.2015, 23:49

Delicioase!

dantes 1

09.04.2015, 07:49

Bune!!!

mirela0911 1

09.04.2015, 09:39

Ce bine arată, sunt convinsă ca e tare buna!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Șarlota Diplomat, cu portocale

de RODIMUR 5

la 00:30

Tort de ciocolată şi cafea cu glazură oglindă

de Ancutsa 5

ieri la 23:27

Biscuiti vitralii

ieri la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Farfalle cu sos si rulada de curcan