Paste cu fasole verde - de post

de mihaelar63 in Farfalle, 8 Apr 2015 | 1867 vizualizari

 

Ideea este preluata de la Chef Gino D'Acampo. Mi-a placut mult imbinarea frumoasa de culori din farfurie . Bineinteles ca el fiind italian a pus si parmezan . Eu am preparat aceste paste de post .

 

INGREDIENTE

  • 400 gr paste scurte -farfalle
  • 400 gr fasole verde fideluta[ congelata ]
  • 300 gr rosii cherry - culori diferite
  • 50 ml ulei masline
  • 1 ceapa rosie
  • 4 catei usturoi
  • 2 linguri otet balsamic
  • patrunjel verde
  • cimbrisor verde
  • sare
  • piper
  • parmezan-optional
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu fasole verde - de post:


  1. Pastele se fierb in apa sarata respectand timpul indicat pe ambalaj. Se scurg .

  2. Rosiile , ceapa si usturoiul se curata, se spala .

  3. Se caleste usor in ulei ceapa si usturoiul tocate . Adugati rosiile , sare si otet balsamic .

  4. In momentul in care rosiile incep sa se inmoaie se pune fasolea verde si putina apa [ in cateva minute fasolea va fi patrunsa ].

  5. Adugati pastele , piper si verdeata .

  6. Serviti preparatul cald .

  7. Pofta buna !!!

 

TIPS-URI

1

Se pot folosi spaghete sau orice paste scurte .

2

Reteta originala prevede parmezan .

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu fasole verde - de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (29)

tarasmariana 1

08.04.2015, 23:49

Delicioase!

dantes 1

09.04.2015, 07:49

Bune!!!

mirela0911 1

09.04.2015, 09:39

Ce bine arată, sunt convinsă ca e tare buna!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Fructe de mare marinate in lamaie si usturoi cu pasta marinara