Paste cu nuca si portocala

de LUK in Penne, 17 Dec 2010 | 1840 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 gr paste
  • o lingura de pesmet
  • o lingura de zahar
  • o portocala
  • o lingurita de ulei
  • 2 linguri de nuca
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu nuca si portocala:

Pastele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj.


Pesmetul cu zaharul se pun intr-o craticioara in care am pus uleiul si amestecam pe foc mic de cateva ori,cat sa se omogenizeze.Luam de pe foc,punem pastele scurse de apa,nuca si zeama de portocala si mai punem inca putin pe foc,pana amestecam de 2-3 ori.Luam de pe foc si servim.Mie mi-a placut sa pun bucatele mici de portocala printre paste..ii da un plus de aroma.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu nuca si portocala" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

MotanLaOale 1

20.12.2010, 08:57

kamy 1

20.12.2010, 20:03

ce-mi plac da nu pot manca pt ca ma arde pe piept si numai de la nuca 5f

LUK 1

20.12.2010, 23:03

ce pacat kamy...sunt asa de bune..portocala ii da asa un gust deosebit...

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Penne cu pui si sos de rosii