Paste cu pancetta dovlecel si Philadelphia

de deea2686 in Paste, 6 Mar 2015 | 3414 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr paste
  • 2 dovlecei
  • 1 cutie Philadelphia
  • 1 cutie pancetta
  • ulei
  • sare
  • piper
  • 1 catel usturoi
  • un pic vin alb
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu pancetta dovlecel si Philadelphia:

Curatam dovleceii si ii taiem julienne.Intr-o tigaie de paste punem o lingura ulei de masline si apoi adaugam pancetta. Lasam la facut 5 minute, adaugam vinul, dovleceii taiati, sarea, catelul de usturoi si piperul. Lasam la facut atit timp cit e nevoie pentru a se face dovlecelul.


In acest timp fierbem pastele in apa cu sare si cind sunt fierte le scurgem, pastrind un pahar de apa. Turnam pastele peste sosul din tigaie si apa si mai lasam putin la facut pina da in clocot.


Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu pancetta dovlecel si Philadelphia" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 25 %
239.99 lei
179.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

dantes 1

07.03.2015, 07:43

Bune!

_Alina_ 1

07.03.2015, 08:40

monik80 1

09.03.2015, 18:28

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

5592 puncte

Lau

Lau 9

4159 puncte

Constelatialeu

3711 puncte

RODIMUR

2956 puncte

Rocsi

2904 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert cornuri pufoase cu gem
  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

  • 23

    MI

  • 24

    J

  • 25

    V

RETETA RECOMANDATA
Paste la cuptor cu spanac şi ricotta