Paste cu rosii cherry si busuioc

de Rocsi in Paste, 28 Sep 2011 | 2520 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 gr de paste
  • 1 lingura unt
  • 14 rosii cherry
  • 1 ceapa
  • jumatate ardei galben
  • ciuperci (asta e optional,daca nu aveti nu puneti.eu aveam prin frigider si de asta le-am pus)
  • 1 lingura pasta de rosii
  • 1 lingura pasta de gogosari
  • 2 linguri ulei de masline
  • 2 catei usturoi
  • busuioc
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu rosii cherry si busuioc:

Spala rosioarele si le taiem pe jumatate.


Ceapa o curatam,o spalam si o tocam marunt.


Ardeiul il taiem cubulete.


Ciupercile(am avut conservate)le spalam bine si le taiem bucatele.


Intr-o tigaie punem uleiul la incins.


Adaugam ceapa si rosiile si le sotam 1 minut.


Adaugam 1 cana si jumatate cu apa.


Cand incepe sa fiarba punem ciupercile si ardeiul.


Lasam la foc potrivit,acoperit cu un capac.


Cand a scazut destul de bine si legumele sunt facute bine adaugam pasta de gogosari si cea de rosii.


Curatam si usturoiul,il pisam si il adaugam peste legume.


Condimentam cu sare si piper si mai lasam circa 1-2 minute pe foc.


Intre timp punem intr-o oala,nu foarte mare,apa cu sare si o lingura de unt.


O punem pe foc si cand incepe sa clocotesca turnam pastele.


Le lasam sa fiarba atat cat este scris pe ambalaj.


Cand sunt gata le bagam intr- o strecuratoare.


Asezam pe o farfurie paste calde,apoi sosul de rosii cherry,iar deasupra presaram busuioc.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu rosii cherry si busuioc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Rocsi 1

02.10.2011, 17:33

lau

Cris2711 1

03.10.2011, 19:07

servesc si eu ca imi place

Rocsi 1

03.10.2011, 20:29

ce ma bucur ca iti plac

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Tortellini cu carne, sos de rosii si masline