Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Am preparat aceasta reteta de scoici inspirindu-ma din bunatatile cu fructe de mare gatite de Sylvia. Cum bine spunea si ea, este o reteta de scoici pe cit de simpla pe atit de gustoasa
Am fiert scoicile in apa cu putina sare.
Dupa ce scoicile audat citeva clocote, le-am scos si le-am scurs intr-o sita.
Intr-o tigaie, am calit 2-3 minute la foc iute ceapa, telina si morcovul. Am adaugat scoicile, sare, piper si putin busuioc. Dupa 1-2 minute am adaugat vinul alb si le-am lasat la foc mic sa se inabuse.
Apoi am pus rosiile si usturoiul, am amestecat, au mai stat 2-3 minute pe foc.
La final am adaugat putin patrunjel. Le-am servit cu paste.
1
daca doriti sa iasa usor picante, adaugati citeva felii de ardei iute.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult