Paste cu sos de branza cu mucegai

de oanapl in Penne, 22 Aug 2021 | 701 vizualizari

 

retete de suflet
Dacă și vouă vă plac pastele la fel de mult, vă recomand să încercați și această rețetă. Este absolut delicioasă și se pregătește rapid.
 

 

INGREDIENTE

  • 250 g paste (eu am folosit penne)
  • 80g ciuperci
  • 2 căței de usturoi
  • sare
  • piper
  • 30g unt
  • 100g șuncă presată
  • Pentru sos:
  • 100g brânză cu mucegai
  • 30g parmezan
  • 200ml smântână pentru gătit
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu sos de branza cu mucegai:

Într-o oală, pui apă cu sare la fiert și când dă în clocot apa, dai drumul pastelor. Le lași să fiarbă conform instrucțiunilor de pe ambalaj, apoi le iei de pe foc și le pui într-o sită să se scurgă de apă.

Ciupercile le scurgi bine, le clătești si le tai bucățele.
Încingi o tigaie și topești untul, apoi pui șuncă tăiată cubulețe și usturiul tăiat felii și le prăjești câteva minute, pe ambele părți apoi le scoți pe un prosop absorbant de hârtie. Adaugi ciupercile, le călești 2-3 minute și le scoți pe un prosop absorbant de hârtie.

Tai brânza cu mucegai cubulețe și o adaugi în tigaie și o lași să se topească, apoi adaugi smântână pentru gătit și parmezan și amesteci până când se omogenizează compoziția, apoi adaugi șunca și ciupercile și amesteci. Adaugi sare și piper după gust (dacă mai este cazul). Adaugi pastele și amesteci ușor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu sos de branza cu mucegai" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancare greceasca de fasole verde(Fasolakia)

de katty 7

ieri la 18:55

Prajitura cu branza si cocos

ieri la 18:45

Lapte de ovaz

de katty 7

ieri la 18:23

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

katty

5333 puncte

Rocsi

4428 puncte

Constelatialeu

3656 puncte

mihaelar63

3377 puncte

dantes

2307 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert gogosi de post
  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancare greceasca de fasole verde(Fasolakia)

de katty 7

ieri la 18:55

Prajitura cu branza si cocos

ieri la 18:45

Lapte de ovaz

de katty 7

ieri la 18:23

RETETA RECOMANDATA
Penne cu sunca si branza la cuptor