Paste cu sos de iepure

de Lau in Paste, 8 Mai 2019 | 2741 vizualizari

 

M-am inspirat de pe blogul lui Laura Adamache

 

INGREDIENTE

  • 300 g spaghete
  • 1 conserva rosii
  • 1 kg iepure
  • 1 morocov
  • 1 ceapa rosie
  • 1 ceapa alba
  • 100 ml vin alb
  • 4 linguri ulei
  • 1 funza dafin
  • 2 frunze busuioc
  • 400 ml supa de legume
  • sare
  • piper
  • boia de ardei dulce
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu sos de iepure:

Incalzim uleiul si adaugam bucatile de iepure, le prajim pe ambele parti la foc moderat.

Intre timp curatam legumele si le tocam marunt.

Scoatem carnea intr-un bol acoperim cu un capac.

Adaugam legumele in uleiul in care am prajit carnea, lasam sa se caleasca 2 min dupa care adaugam vinul, carnea de iepure si lasam sa fiarba pana ce se evapora.

Adaugam supa, condimente dupa gust, acoperim cu un capac si lasam sa fiarba pana ce carnea se desprinde de os.

Scoatem carnea din sos, o tocam marunt sau bucati mai mari.

Adaugam peste sosul din tigaie si rosiile taiate marunt si fierbem pana ce sosul capata o consistenta cremoasa,

Fierbem pastele conform instructiunilor de pe plachet, le scurgem de apa si le adaugam peste sosul de iepure, amestecam si lasam 1-2 min la foc mediu.

Le servim cu cascaval, parmezan ras si un strop de ulei de masline adaugate in farfurie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu sos de iepure" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Paste cu sos bechamel, ciuperci si mozzarella