Paste cu sos de rosii si carnati

de Lau in Paste, 29 Noi 2019 | 4836 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa mare
  • 300 g carnati proaspeti
  • 500 g rosii
  • 1 ardei galben
  • 3 catei usturoi
  • sare
  • piper
  • busuioc verde
  • 400 g paste
  • cca 500 ml apa
  • 3 linguri ulei
  • 1 foaie de dafin
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu sos de rosii si carnati:

Intr-o oala punem apa cu sare si cand incepe sa fiarba, adaugam pastele sa fiarba cca 5 min.

Prajim carnati taiati bucati, in cratita in care vom face pastele.

Adaugam ceapa tocata marunt, condimente dupa gust, amestecam si lasam sa se caleasca impreuna pentru cca 10 min.

Intre timp legumele le tocam cu blenderul sau le tocam marunt, le adaugam peste carnati, acoperim si lasam sa dea in clocot.

Cand incepe sa fiarba, adaugam pastele si apa cat sa fie acoperite.

Acoperim cu un capac, amestecam din cand in cand lasam sa fiarba pana ce scade lichidul.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu sos de rosii si carnati" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Paste cu sos Roma (alb cu ciuperci)