Paste cu sos de trufe

de ianculubita in Fusilli, 29 Aug 2013 | 4262 vizualizari

 

Uitasem ca am de la Mihaela mea un borcanel cu sos de trufe si ulei cu aroma de trufe,asa ca am facut rapid 2portii de paste
Un deliciu!!

 

INGREDIENTE

  • 1punga cu paste fusli
  • 150g sos de trufe
  • 200g smantana sau iaurt mai gros
  • sare
  • ulei cu aroma de trufe
  • 3linguri parmezan
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu sos de trufe:

Punem pastele la fiert 7-8min;intr-un bol amestecam sosul cu smantana sau iaurt;pastele scurse,le punem in castron,peste ele turnam 1lingura ulei cu aroma de trufe,amestecam,si servim cu sosul deasupra si parmezan.

 

TIPS-URI

1

la fel de bune sunt si daca amestecam sosul cu toate pastele si servim cu parmezan deasupra

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu sos de trufe" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

ianculubita 1

29.08.2013, 14:42

Simona crezi ca eu pana acum am mancat????nici nu stiu cum arata la cat sunt de scumpe si la vedere si la bani!!!dar gustul intradevar e minunat!

SebastianClaudiu 1

17.09.2013, 12:30

Suuper Oferta de Trufe Negre valabila pana in data de 10 Oct 2013. Pret 50 ron....100g, 400 ron.....1kg. Contact. cainidetrufe@yahoo.ro, www.cainidetrufe.com, Tel. 0740094423
Nume. Sebastian

ianculubita 1

19.09.2013, 08:25

Da Sebastian,chiar ca-i super oferta,am retinut

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu branza la cuptor

de oanapl 5

ieri la 23:06

Inghetata din avocado si fistic

de Lau 9

ieri la 21:41

Inghetata cu pepene galben si  mascarpone

de katty 5

ieri la 21:40

Gem de caise cu portocale si migdale

de oanapl 5

ieri la 21:38

RETETA RECOMANDATA
Paste cu sunca si iaurt