Paste cu sos de vin

de AndreaE in Paste, 4 Feb 2014 | 5680 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr carne tocata
  • 1 pahar vin rosu
  • 1 cana suc de rosii
  • 1 ardei rosu
  • 1 morcov
  • jumatate de ceapa
  • 1 catel usturoi
  • busuioc, oregano, piper, sare
  • 200 gr paste
  • ulei de masline
  • parmigiano ras
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu sos de vin:

Se fierb pastele, se scurg , apoi se amesteca cu putin ulei de masline. Se dau pe razatoare ardeiul , morcovul si bucata de ceapa. Usturoiul se piseaza. Se amesteca carnea tocata cu legumele si se prajesc impreuna. Cand sunt gata , se adauga sucul de rosii, paharul de vin rosu si se condimenteaza dupa gust. Se mai lasa la fiert cateva minute.  

Se amesteca cu pastele si cu putin parmigiano.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu sos de vin" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi cu dulceata, dulcele traditional romanesc

de laura_n 7

ieri la 17:28

Vinete umplute cu legume si cascaval reteta rapida si sanatoasa

pe 23.04 la 20:52

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

pe 23.04 la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

pe 23.04 la 10:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Fusilli cu carne