Paste cu sos de vinete

de Andreea Caroline in Paste, 4 Aug 2014 | 1737 vizualizari

 

Delicioase pentru pranz .

 

INGREDIENTE

  • 280 gr paste
  • 1 vanata mare
  • 200 ml suc de rosii
  • 150 gr mozzarella
  • 50 gr parmezan
  • busuioc verde
  • 2 catei usturoi
  • ulei de masline
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu sos de vinete:

Spalam vanata,o feliem si apoi o taiem cuburi mici.


Calim usturoiul in ulei si adaugam apoi vanata.Lasam la foc iute pana ce vanata e calita si prinde o culoare aurie.


Adaugam sucul de rosii,sarea,cateva frunze de busuioc proaspat si lasam la foc mic pana ce sosul obtine consistena dorita.


Separat punem apa la fiert. Cand apa a inceput sa fiarba punem sare si apoi pastele.Le fierbem conform indicatiilor de pe ambalaj.


Mozzarella o scurgem de apa de conservare ,o spalam si o taiem cuburi.


Cand pastele au fiert,le scurgem de apa si le adaugam la sos.Adaugam si mozzarella si amestecam cu grija .


Presaram parmezan si servim pastele calde.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu sos de vinete" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

Andreea Caroline 1

05.08.2014, 09:56

Va multumesc

Panacris 1

13.08.2014, 16:55

Delicioase!

Andreea Caroline 1

17.08.2014, 22:18

Cris

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dorada regala prajita la tigaie
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tagliatelle cu vinete, rosii si branza feta