Paste cu sunca si branza Emmentaler

de Krystyan Trendy in Spaghete, 15 Mai 2014 | 4018 vizualizari

 

Un preparat simplu , rapid si apetisant... ;)

 

INGREDIENTE

  • 400 spaghete
  • 1 ceapa
  • 200 g sunca Praga
  • 100 g branza Emmentaler rasa
  • 150 g smantana
  • 100 ml ulei
  • sare 25 g
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu sunca si branza Emmentaler:

Se pun 2l de apa cu sare intr-o cratita. Se lasa sa dea un clocot. Se adauga pastele. Se amesteca usor cu o lingura de lemn. Se lasa 10 minute sa fiarba, amestecand din cand in cand, apoi se opreste flacara. Acoperim oala cu un capac si o lasam 10 minute acoperita.


Intre timp curatam ceapa ,o spalam cu apa rece,o taiem julien si apoi punem intr-o tigaie in care adaugam ulei ,la calit impreuna cu sunca taiata fasii pana capata o nuanta aurie.


Scoatem pastele intr-o strecuratoare si lasam 5 minute la scurs,apoi le punem intr-o cratita si le amestecam cu ceapa calita impreuna cu sunca .Adaugam branza Emmentaler ,sare dupa gust si smantana.Mai lasam cratita 5 minute pe aragaz la foc mic pana se topeste branza .


Pastele se pot servi atat calde ,cat si reci!

 

TIPS-URI

1

puteti sa adaugati cand puneti ceapa la calit : ardei gras ,ciuperci ....dupa gustul fiecaruia ;)

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu sunca si branza Emmentaler" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

babi5 1

15.05.2014, 21:05

Krystyan Trendy 1

15.05.2014, 21:58

Va multumesc!

raluca93 1

27.05.2014, 19:04

hmm .. delicios

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert tort cu crema de lamaie

de RODIMUR 5

ieri la 21:29

Ardei umpluti ca pe vremea lui Cuza-Voda

ieri la 19:22

Desert tort cu ciocolata si zmeura

ieri la 18:01

RETETA RECOMANDATA
Spaghetti carbonara