Paste cu ton

de mihaelar63 in Ton, 15 Dec 2013 | 6037 vizualizari

 

Vazand tot timpul o reclama in care apareau spaghete cu ton , mi-a venit pofta . Eu nu am gasit spaghete si am luat capellini . Surpriza a fost sa ma trezesc cu taitei :)) . Nu-i bai , au fost buni si asa !!!

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie capellini [paste tip taitei ]
  • 2 conserve ton
  • 500 gr brocoli
  • 250 gr rosii cherry
  • 200 gr masline fara samburi [negre+ verzi ]
  • 100 ml ulei masline
  • 5 catei usturoi
  • 1 cana suc rosii
  • 1/2 lingurita busuioc uscat + ierburi de Provence
  • 1/2 lingurita condiment oglio & alio [ fulgi chili , usturoi , patrunjel ]
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu ton:

Fierbeti pastele in multa apa cu sare.

Fierbeti usor buchetelele de brocoli in apa cu sare .

Spalati legumele . Curatai si feliati usturoiul .

Caliti usor rosiile si usturoiul in ulei fierbinte intr-un wok incapator .

Adugati tonul din conserve si brocoli .

Scoateti amestecul intr-un bol separat .

In wok turnati imediat sucul de rosii condimentele.Sarati daca mai este nevoie

Puneti pastele si amestecati.

Serviti pastele cu amestecul cu ton deasupra , ornat cu masline .

 

TIPS-URI

1

Respectati timpul de fierbere al pastelor indicat pe pachet .

2

Nu uitati Capellini= Taitei lungi :) . Sa nu va inselati ca mine . Pacalita nu am fost pentru ca pastele sunt de calitate .

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu ton" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Krystyan Trendy 1

15.12.2013, 11:32

foarte bune pastele

adry88 1

15.12.2013, 11:35

bune

laura_n 1

15.12.2013, 18:08

cat de bine arata

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Rux

Rux 9

12420 puncte

oanapl

8690 puncte

Rocsi

8420 puncte

Constelatialeu

7600 puncte

mihaelar63

5970 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Somon cu sos aioli in pergament
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!