Paste cu ton

de mihaelar63 in Ton, 15 Dec 2013 | 6321 vizualizari

 

Vazand tot timpul o reclama in care apareau spaghete cu ton , mi-a venit pofta . Eu nu am gasit spaghete si am luat capellini . Surpriza a fost sa ma trezesc cu taitei :)) . Nu-i bai , au fost buni si asa !!!

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie capellini [paste tip taitei ]
  • 2 conserve ton
  • 500 gr brocoli
  • 250 gr rosii cherry
  • 200 gr masline fara samburi [negre+ verzi ]
  • 100 ml ulei masline
  • 5 catei usturoi
  • 1 cana suc rosii
  • 1/2 lingurita busuioc uscat + ierburi de Provence
  • 1/2 lingurita condiment oglio & alio [ fulgi chili , usturoi , patrunjel ]
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu ton:

Fierbeti pastele in multa apa cu sare.


Fierbeti usor buchetelele de brocoli in apa cu sare .


Spalati legumele . Curatai si feliati usturoiul .


Caliti usor rosiile si usturoiul in ulei fierbinte intr-un wok incapator .


Adugati tonul din conserve si brocoli .


Scoateti amestecul intr-un bol separat .


In wok turnati imediat sucul de rosii condimentele.Sarati daca mai este nevoie


Puneti pastele si amestecati.


Serviti pastele cu amestecul cu ton deasupra , ornat cu masline .

 

TIPS-URI

1

Respectati timpul de fierbere al pastelor indicat pe pachet .

2

Nu uitati Capellini= Taitei lungi :) . Sa nu va inselati ca mine . Pacalita nu am fost pentru ca pastele sunt de calitate .

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu ton" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Krystyan Trendy 1

15.12.2013, 11:32

foarte bune pastele

adry88 1

15.12.2013, 11:35

bune

laura_n 1

15.12.2013, 18:08

cat de bine arata

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Paste cu ton si ciuperci