Paste de orez cu pesmet

de nadina73 in Mancaruri de post, 28 Mar 2010 | 3475 vizualizari

 

sant .......hmmmmmmmmmm stiti ce bune sant?

 

INGREDIENTE

  • 1 punga paste de orez
  • 1 cana de pesmet
  • 1/2 cana de zahar brun
  • ulei 3-4 linguri
  • sare
  • vanilie
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste de orez cu pesmet:

Se fierb pastele in apa cu putina sare si putin ulei


Se caleste pesmetul in putin ulei apoi se pune zaharul brun si se amesteca bine,iar la final 3 vanilii


Se amesteca pastele fierte cu pesmetul si se servesc calde


Sant minunate,intr-o clipita s-au topit toate

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste de orez cu pesmet" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

Dana Cristea - pusikmea 1

29.03.2010, 07:16

arata f bn

mariac 1

31.03.2010, 18:36

imi plac pastele cu pesmet si cu nuca

nadina73 1

02.04.2010, 00:10

pnetu toti multiiiiiiiii

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

katty

8550 puncte

Rocsi

6580 puncte

noiinbucatarie

3960 puncte

RODIMUR

3250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Spankorizo - Spanac cu orez grecesc