Paste Farfalle cu ton si germeni de schinduf

de Daciana - Bucataria_cu_Mirodenii in Farfalle, 24 Feb 2013 | 2525 vizualizari

 

Oare niste paste cu ton ar merge de Dragobete? Dupa atatea dulciuri, incap si niste paste, nu? :)

 

INGREDIENTE

  •  
  • 300 grame paste Farfalle;
  • 150 grame ton file afumat (vidat); 
  • 4 linguri sos de rosii; 
  • germeni de schinduf (optional); 
  • sare de mare;
  • piper Sichuan; 
  • parmezan ras.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste Farfalle cu ton si germeni de schinduf:

Se fierb pastele conform instructiunilor de pe ambalaj, se scurg si apoi se aseaza intr-o farfurie pentru a fi servite.

Se taie tonul marunt si se aseaza peste paste. Se adauga si sosul de rosii, se condimenteaza dupa gust si la final se pun germenii de schinduf, daca va plac, si presarati putin parmezan. Eu am folosit sos de la Uncle Bens "Sweet and Sour", dar puteti folosi ketchup cu succes, va adauga un plus de savoare pastelor. Merg de minune langa un pahar de vin alb demisec.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste Farfalle cu ton si germeni de schinduf" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

Daciana - Bucataria_cu_Mirodenii 1

25.02.2013, 07:13

Multumesc tare mult Ana

Sim0na 1

25.02.2013, 13:07

Bun trebuie sa fie..

Daciana - Bucataria_cu_Mirodenii 1

25.02.2013, 14:36

Este SImona

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L