Paste Farfalle cu ton si germeni de schinduf

de Daciana - Bucataria_cu_Mirodenii in Farfalle, 24 Feb 2013 | 2801 vizualizari

 

Oare niste paste cu ton ar merge de Dragobete? Dupa atatea dulciuri, incap si niste paste, nu? :)

 

INGREDIENTE

  •  
  • 300 grame paste Farfalle;
  • 150 grame ton file afumat (vidat); 
  • 4 linguri sos de rosii; 
  • germeni de schinduf (optional); 
  • sare de mare;
  • piper Sichuan; 
  • parmezan ras.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste Farfalle cu ton si germeni de schinduf:

Se fierb pastele conform instructiunilor de pe ambalaj, se scurg si apoi se aseaza intr-o farfurie pentru a fi servite.


Se taie tonul marunt si se aseaza peste paste. Se adauga si sosul de rosii, se condimenteaza dupa gust si la final se pun germenii de schinduf, daca va plac, si presarati putin parmezan. Eu am folosit sos de la Uncle Bens "Sweet and Sour", dar puteti folosi ketchup cu succes, va adauga un plus de savoare pastelor. Merg de minune langa un pahar de vin alb demisec.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste Farfalle cu ton si germeni de schinduf" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 20 %
799.99 lei
639.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

Daciana - Bucataria_cu_Mirodenii 1

25.02.2013, 07:13

Multumesc tare mult Ana

Sim0na 1

25.02.2013, 13:07

Bun trebuie sa fie..

Daciana - Bucataria_cu_Mirodenii 1

25.02.2013, 14:36

Este SImona

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de morcovi
  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Farfalle cu ton si maioneza de casa