Paste integrale cu legume si sos mexican

de T I M E A in Spaghete, 24 Iul 2012 | 6269 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250-300 gr paste integrale
  • o jumatate de dovlecel sau un dovlecel mic
  • 2 rosii coapte
  • 2 ardei
  • 1 ceapa
  • 4-5 catei de usturoi
  • 5 lingurite sos mexican
  • 100 gr porumb dulce
  • sare si piper
  • busuioc
  • ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste integrale cu legume si sos mexican:

Spalam bine legumele si curatam ceapa si usturoiul. Taiem ceapa, ardeii si dovlecelul felii si curatam rosiile de coaja.


Calim legumele taiete in putin ulei de masline timp de 5 minute.


Adaugam rosiile si usturoiul taiat marunt si mai lasam pe foc cateva minute.


Adaugam cele 5 lingurite de sos mexican, porumbul, busuiocul tocat marunt, sarea si piperul si lasam in continuare pe foc 5-8 minute amestecand usor.


Pastele le fierbem conform instructiunilor de pe ambalaj, le scurgem de apa, le trecem pe sub un jet de apa rece si le turnam peste sos.


Amestecam bine pastele cu sosul, apoi le putem servi!


Pofta mare!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste integrale cu legume si sos mexican" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
229.99 lei
183.99 lei

Ultra Sonic Steam

- 20 %
699.99 lei
559.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (38)

mena29 1

25.07.2012, 19:04

Gustoase!

T I M E A 1

25.07.2012, 21:45

Mena

Angelina_Elena 1

21.08.2012, 23:48

o delicatesa!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

11700 puncte

Lau

Lau 9

9710 puncte

MotanLaOale

8780 puncte

mihaelar63

7900 puncte

mirela0911

6920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu crema de fructe de padure

de Rocsi 9

ieri la 20:09

 Orez cu muschiulet si mazare

ieri la 18:20

Desert prajitura din albusuri cu gem de afine, mere si bezea

de katty 5

ieri la 08:34

RETETA RECOMANDATA
Spaghete cu legume a la bolognese