Tagliatele cu midii

de simona72 in Spaghete, 20 Feb 2013 | 2699 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o punga de 1 kg de midii
  • paste tagliatele sau spaghete pt 3 persoane
  • 2 catei de usturoi
  • 2 linguri ulei de masline
  • 2 fileuri ansoa
  • 2 lingurite capere
  • o lingurita unt
  • un pahar de vin alb
  • un ardei iute
  • o lingura sos de peste
  • 2-3 linguri smintina pt gatit
  • busuioc
  • patrunjel
  • sare si piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatele cu midii:

Midiile le spalam si le curatam bine de tot "parul" si mizeria care o au pe ele. Punem o oala cu apa la fiert si fierbem pastele conform instructiunilor de pe ambalaj, le lasam sa fiarba doar pe trei sferturi .


Punem o cratita pe foc cu ulei si unt, lasam sa se incinga, adaugam usturoiul si ardeiul iute, lasam 1 minut, adaugam fileurile de ansoa taiate si ele si vinul alb.


Cind da in clocot adaugam midiile curatate, amestecati in cratita sau scuturati-o putin sa se amestece midiile.


Sa fiti atente pt ca se fac foarte repede.


Cind au inceput sa se desfaca inseamna ca sunt gata. Eu le-am curatat, se desfac usor si miezul il ajutati putin sa cada, carnita de la midii a ramas in cratita, am adaugat si celelalte ingrediente, am pus pastele, le-am lasat sa mai fiarba 2-3 minute.


Pastele sunt ca un burete, vor mai absorbi din sosul format.


La urma am adaugat busuiocul si patrunjelul tocat. Noi am servit cu un pahar de vin alb.


Pofta buna!!!

 

TIPS-URI

1

nu puneti sare de la inceput, gustati la urma daca mai este nevoie pt ca sunt multe ingrediente sarate deja

2

este o mancare care se face f repede

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatele cu midii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T830E

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

Rocsi 1

20.02.2013, 21:13

silvi0ara 1

20.02.2013, 21:51

Arata tare bine.

gaby_gabytza 1

21.02.2013, 18:40

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Paste alla napoletana