Paste la cuptor cu carnati si cascaval

de mirela0911 in Paste, 22 Ian 2017 | 11020 vizualizari

 

Poate constitui un pranz delicios sau de ce nu, o cina satioasa!  

 

INGREDIENTE

  • 500 g paste patrate
  • 400 g carnati (3 bucati)
  • 250 g cascaval Delaco
  • 1 ceapa alba
  • 3-4 catei de usturoi
  • patrunjel verde tocat
  • 200 g smantana
  • 50 ml ulei
  • sare, piper dupa gust
  • ardei iute optional
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste la cuptor cu carnati si cascaval:

Se taie carnatii felii. Ceapa se curata si se taie julienne. Se curata usturoiul si se taie feliute sau pisat. Intr-o tigaie, se prajesc carnatii in ulei, se adauga ceapa, usturoiul si patrunjelul. Daca optati si pentru ardei iute, acum se pune si acesta. Se amesteca totul si se lasa la prajit timp de 1 minut.

Se fierb pastele in apa clocotita cu sare, amestecand din cand in cand, pana sunt al dente, apoi se strecoara, dar nu se clatesc cu apa. Peste paste, se toarna smantana si cascavalul dat pe razatoarea mica, se amesteca, apoi se adauga carnatii pregatiti inainte. Se amesteca totul, se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.

Se toarna compozitia intr-un vas de yena si se da la cuptorul preincalzit timp de 30 de minute, ca sa se rumeneasca. Se scoate din cuptor, se lasa putin sa se odihneasca, apoi se serveste cu smantana si cascaval ras deasupra si bucatele mici de ardei gras rosu, pentru culoare. 

Pofa buna!

 

TIPS-URI

1

Eu nu am pus ardei iute, deoarece era carnatul picant.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste la cuptor cu carnati si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de ciorba de loboda cu stevie

pe 17.03 la 09:15

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

Reteta de placinte cu feta, spanac si marar

de laura_n 7

pe 15.03 la 17:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1812 puncte

vasimur

1374 puncte

Ksenya

1145 puncte

RODIMUR

1117 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste fainoase cu 3 feluri de branza