Paste la cuptor cu carnati si cascaval

de mirela0911 in Paste, 22 Ian 2017 | 4195 vizualizari

 

Poate constitui un pranz delicios sau de ce nu, o cina satioasa!  

 

INGREDIENTE

  • 500 g paste patrate
  • 400 g carnati (3 bucati)
  • 250 g cascaval Delaco
  • 1 ceapa alba
  • 3-4 catei de usturoi
  • patrunjel verde tocat
  • 200 g smantana
  • 50 ml ulei
  • sare, piper dupa gust
  • ardei iute optional
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste la cuptor cu carnati si cascaval:

Se taie carnatii felii. Ceapa se curata si se taie julienne. Se curata usturoiul si se taie feliute sau pisat. Intr-o tigaie, se prajesc carnatii in ulei, se adauga ceapa, usturoiul si patrunjelul. Daca optati si pentru ardei iute, acum se pune si acesta. Se amesteca totul si se lasa la prajit timp de 1 minut.


Se fierb pastele in apa clocotita cu sare, amestecand din cand in cand, pana sunt al dente, apoi se strecoara, dar nu se clatesc cu apa. Peste paste, se toarna smantana si cascavalul dat pe razatoarea mica, se amesteca, apoi se adauga carnatii pregatiti inainte. Se amesteca totul, se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.


Se toarna compozitia intr-un vas de yena si se da la cuptorul preincalzit timp de 30 de minute, ca sa se rumeneasca. Se scoate din cuptor, se lasa putin sa se odihneasca, apoi se serveste cu smantana si cascaval ras deasupra si bucatele mici de ardei gras rosu, pentru culoare.


Pofa buna!


 

TIPS-URI

1

Eu nu am pus ardei iute, deoarece era carnatul picant.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste la cuptor cu carnati si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 10 %
999.99 lei
899.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

Gherca Daniela 1

23.01.2017, 20:33

Catalina L 1

23.01.2017, 21:24

bune sunt

dantes 1

06.02.2017, 09:09

Bune!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

10060 puncte

Constelatialeu

8830 puncte

Lau

Lau 9

8350 puncte

Andreea Caroline

7840 puncte

mihaelar63

6880 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ciorba de perisoare
  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

  • 11

    D

  • 12

    L

RETETA RECOMANDATA
Cannelloni cu pui