Paste linguini integrale cu pesmet

de T I M E A in Spaghete, 16 Iul 2012 | 5174 vizualizari

 

De mica imi placeau foarte mult pastele cu pesmet sau cu nuca cu zahar si cu scortisoara.

 

INGREDIENTE

  • 250 gr paste linguini integrale
  • 1/2 lingurita sare pt apa in care fierb pastele
  • 50 gr ulei
  • 5 linguri pesmet
  • scortisoara
  • zahar brun
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste linguini integrale cu pesmet:

Fierbem pastele conform instructiunilor de pe ambalaj.


Le scurgem de apa si le trecem pe sub un jet de apa rece.


Pesmetul il prajim usor in ulei.


Turnam pastele peste pesmet si amestecam bine.


Putem pune zaharul si scortisoara direct in vasul in care amestecam pastele cu pesmetul sau punem zahar si scortisoara in farfurie asa cum de altfel am facut si eu pentru ca fiecare mananca diferit de dulce.


E o mancare simpla si o varianta de cina gustoasa cu o aroma placuta de scortisoara.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste linguini integrale cu pesmet" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (33)

T I M E A 1

17.07.2012, 22:26

gurita merita sa le incerci

gaby_gabytza 1

19.07.2012, 15:55

ce bine arata

T I M E A 1

19.07.2012, 16:07

merci gabitza

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Panacris

7901 puncte

Rocsi

7830 puncte

RODIMUR

7772 puncte

 merisor

4954 puncte

Gherca Daniela

4740 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Peste la cuptor
  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Spaghete carbonara, reţetă adaptata