Paste linguini integrale cu pesmet

de T I M E A in Spaghete, 16 Iul 2012 | 3636 vizualizari

 

De mica imi placeau foarte mult pastele cu pesmet sau cu nuca cu zahar si cu scortisoara.

 

INGREDIENTE

  • 250 gr paste linguini integrale
  • 1/2 lingurita sare pt apa in care fierb pastele
  • 50 gr ulei
  • 5 linguri pesmet
  • scortisoara
  • zahar brun
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste linguini integrale cu pesmet:

Fierbem pastele conform instructiunilor de pe ambalaj.


Le scurgem de apa si le trecem pe sub un jet de apa rece.


Pesmetul il prajim usor in ulei.


Turnam pastele peste pesmet si amestecam bine.


Putem pune zaharul si scortisoara direct in vasul in care amestecam pastele cu pesmetul sau punem zahar si scortisoara in farfurie asa cum de altfel am facut si eu pentru ca fiecare mananca diferit de dulce.


E o mancare simpla si o varianta de cina gustoasa cu o aroma placuta de scortisoara.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste linguini integrale cu pesmet" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (33)

T I M E A 1

17.07.2012, 22:26

gurita merita sa le incerci

gaby_gabytza 1

19.07.2012, 15:55

ce bine arata

T I M E A 1

19.07.2012, 16:07

merci gabitza

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Macaroane cu branza