Paste primaveratice

de Bya Ralu in Paste, 22 Mar 2016 | 1850 vizualizari

 

Fettucine cu broccoli, zucchini, pancetta, rosii cherry si smantana, au o culoare de primavara :)) foarte bune bineinteles :))

 

INGREDIENTE

  • fettucine proaspete
  • 1/2 ceapa rosie
  • 1/2 dovlcel zucchini
  • 1 cutie de pancetta
  • 4-5 buchetele de broccoli
  • 4-5 rosii cherry
  • 2 linguri smantana
  • unt
  • sare/piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste primaveratice:

Punem o cratita cu apa pe foc, cand incepe sa fiarba apa punem pastele cu putina sare la fiert.


Ceapa rosie se taie felii si se pune la calit in unt impreuna cu pancetta.


Dupa cateva minute se adauga buchetelele de broccolii taiate in bucati mai mici, zucchini taiat rondele si rosiile cherry taiate in doua.


Punem apa cat sa acopere, condimentele si lasam la foc mic sa fiarba.


Cand legumele sunt fierte se pune smantana subtiata cu apa si pastele scurse de zeama.


Se lasa cateva minute pana cand intra sosul in paste.


Se servesc cu parmezan ras.

 

TIPS-URI

1

se pot face si fara pancetta

2

se poate pune si usturoi

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste primaveratice" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (37)

Bya Ralu 1

27.03.2016, 21:20

multumesc

DeliciidelaM 1

29.03.2016, 07:37

yummy

noiinbucatarie 1

12.04.2016, 22:45

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Sos de rosii pentru friptura