Paste radiatori

de Kadia80 in Paste, 14 Dec 2011 | 1882 vizualizari

 

mie imi plac foarte mult pastele colorate, dar inca nu m-am invrednicit sa-mi iau masina de facut paste. In schimb, testez cam toate formele si culorile de prin comert. Pastele radiatori, pe langa numele haios, mi se par si foarte bune, bucletele de la radiatori incarcandu-se cu sos devin foarte gustoase.

 

INGREDIENTE

  • paste radiatori (sau oricare altele)
  • un ou
  • 2 linguri de zahar brun
  • o lingura nocciola
  • 50g telemea de oaie
  • 3 linguri smantana dulce Rama
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste radiatori:

Am fiert pastele in apa clocotita pentru 5 minute si le-am clatit cu apa rece. Apoi le-am transferat in vasul meu pentru cuptor si am turnat deasupra urmatorul amestec: un ou, doua linguri de zahar brun, o lingura de nocciola, cam 50g de telemea de oaie si trei linguri de smantana dulce Rama. Am pus vasul la cuptor pentru 15 minute si a iesit un deliciu!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste radiatori" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

mihaelar63 1

15.12.2011, 11:01

Asa este sunt bune cu sos
dar oare cele mov cu le-or fi colorat ?

kamy 1

15.12.2011, 13:28

nu am vazut paste asa interesante

Kadia80 1

17.12.2011, 11:32

@ Mihaela, ei se lauda ca sunt vopsite cu spanac, curcuma, suc de sfeclă roşie, boia de ardei. Banuiesc ca cele mov sunt cu suc de sfecla rosie

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

9160 puncte

Rocsi

7810 puncte

RODIMUR

7490 puncte

oanapl

7120 puncte

Constelatialeu

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Toba de porc
  • 07

    J

  • 08

    V

  • 09

    S

  • 10

    D

  • 11

    L

  • 12

    MA

  • 13

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Budinca de fidea