Paste radiatori

de Kadia80 in Paste, 14 Dec 2011 | 3533 vizualizari

 

mie imi plac foarte mult pastele colorate, dar inca nu m-am invrednicit sa-mi iau masina de facut paste. In schimb, testez cam toate formele si culorile de prin comert. Pastele radiatori, pe langa numele haios, mi se par si foarte bune, bucletele de la radiatori incarcandu-se cu sos devin foarte gustoase.

 

INGREDIENTE

  • paste radiatori (sau oricare altele)
  • un ou
  • 2 linguri de zahar brun
  • o lingura nocciola
  • 50g telemea de oaie
  • 3 linguri smantana dulce Rama
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste radiatori:

Am fiert pastele in apa clocotita pentru 5 minute si le-am clatit cu apa rece. Apoi le-am transferat in vasul meu pentru cuptor si am turnat deasupra urmatorul amestec: un ou, doua linguri de zahar brun, o lingura de nocciola, cam 50g de telemea de oaie si trei linguri de smantana dulce Rama. Am pus vasul la cuptor pentru 15 minute si a iesit un deliciu!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste radiatori" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

mihaelar63 1

15.12.2011, 11:01

Asa este sunt bune cu sos
dar oare cele mov cu le-or fi colorat ?

kamy 1

15.12.2011, 13:28

nu am vazut paste asa interesante

Kadia80 1

17.12.2011, 11:32

@ Mihaela, ei se lauda ca sunt vopsite cu spanac, curcuma, suc de sfeclă roşie, boia de ardei. Banuiesc ca cele mov sunt cu suc de sfecla rosie

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Afinata de casa

de oanapl 7

ieri la 22:56

Paste cu smantana si parmezan

de oanapl 7

ieri la 22:30

Ciorba de fasole cu afumatura

de oanapl 7

ieri la 22:25

Tajina de picior/rasol de miel

ieri la 20:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rahela Velicu

14401 puncte

oanapl

13935 puncte

Panacris

11496 puncte

Rocsi

5346 puncte

Catalina L

4420 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert chec pufos cu cacao
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Afinata de casa

de oanapl 7

ieri la 22:56

Paste cu smantana si parmezan

de oanapl 7

ieri la 22:30

Ciorba de fasole cu afumatura

de oanapl 7

ieri la 22:25

Tajina de picior/rasol de miel

ieri la 20:59

RETETA RECOMANDATA
Paste cu branza, verdeturi si crusta de smantana