Paste radiatori

de Kadia80 in Paste, 14 Dec 2011 | 1680 vizualizari

 

mie imi plac foarte mult pastele colorate, dar inca nu m-am invrednicit sa-mi iau masina de facut paste. In schimb, testez cam toate formele si culorile de prin comert. Pastele radiatori, pe langa numele haios, mi se par si foarte bune, bucletele de la radiatori incarcandu-se cu sos devin foarte gustoase.

 

INGREDIENTE

  • paste radiatori (sau oricare altele)
  • un ou
  • 2 linguri de zahar brun
  • o lingura nocciola
  • 50g telemea de oaie
  • 3 linguri smantana dulce Rama
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste radiatori:

Am fiert pastele in apa clocotita pentru 5 minute si le-am clatit cu apa rece. Apoi le-am transferat in vasul meu pentru cuptor si am turnat deasupra urmatorul amestec: un ou, doua linguri de zahar brun, o lingura de nocciola, cam 50g de telemea de oaie si trei linguri de smantana dulce Rama. Am pus vasul la cuptor pentru 15 minute si a iesit un deliciu!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste radiatori" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Paste radiatori-0
Paste radiatori-1
Paste radiatori-2
Paste radiatori-3

COMENTARII (10)

mihaelar63

mihaelar63 1

15.12.2011, 11:01

Asa este sunt bune cu sos
dar oare cele mov cu le-or fi colorat ?

kamy

kamy 1

15.12.2011, 13:28

nu am vazut paste asa interesante

Kadia80

Kadia80 1

17.12.2011, 11:32

@ Mihaela, ei se lauda ca sunt vopsite cu spanac, curcuma, suc de sfeclă roşie, boia de ardei. Banuiesc ca cele mov sunt cu suc de sfecla rosie

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!