Paste rondele cu branza

de iri_iri in Paste, 13 Mar 2012 | 1740 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un pachet de paste rondele
  • 4 oua,
  • 4 linguri zahar,
  • 300g branza de oaie framantata,
  • un plic de zahar vanilat,
  • esenta de rom
  • margarina de uns tava.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste rondele cu branza:

Pentru inceput se pune la fiert apa cu un pic de sare, iar dupa ce s-a fiert se adauga pastele care se lasa cam 6 minute, dupa care se scurg bine de apa si se amesteca cu branza care a fost amestecata cu zaharul, ouale,z aharul vanilat si esenta de rom.


Separat se unge un vas termorezistent cu margarina si se adauga compozitia de paste amestecate cu branza si se mai pune deasupra un pic de margarina(cine vrea poate pune ou batut). Se da la cuptor care a fost bine incins si se lasa cam 30 de minute.


Optional se poate pudra cu zahar pudra. Se poate servi si cald si rece.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste rondele cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 49 %
389.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

Gina_Cristina 1

14.03.2012, 17:49

ce bunatate.....

iri_iri 1

14.03.2012, 18:42

ce ma bucur ca va place

raluhudula 1

15.03.2012, 07:57

tot ce e cu branza e super bun. am intins mana dupa toata rava

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert guguluf cu mere
  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Oster Romania
RETETA RECOMANDATA
Paste cu lapte si branza