Paste "scoica" cu sos de rosii si busuioc

de Bucataras Medi in Mancaruri de post, 16 Apr 2011 | 3450 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g paste "scoica"
  • 2-3 linguri pasta de tomate
  • 1 ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • 1 lingurita cu zahar
  • ulei de masline
  • busuioc uscat
  • patrunjel verde
  • sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste "scoica" cu sos de rosii si busuioc:

Fierbem pastele in apa cu sare conform instructiunilor de pe pachet.


In timp ce pastele fierb "confectionam" sosul.Taiem ceapa marunt , usturoiul il zdrobim si le calim in ulei.Adaugam pasta de tomate, zaharul si putina apa .Lasam pana cand sosul scade apoi adaugam busuiocul si condimentam dupa gust cu sare si piper.


Dupa ce pastele au fiert le spalam sub jet de apa rece, le lasam la scurs si apoi le asezam intr-un vas si turnam sosul de rosii peste ele.


Asezonam cu patrunjel verde tocat marunt si sevim calde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste "scoica" cu sos de rosii si busuioc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (36)

kamy 1

18.04.2011, 21:36

n-ai mai avut rabdare sa le umpli cu oaresce? bune si asa

Bucataras Medi 1

21.04.2011, 21:52

astea sunt de post bre...............

kamy 1

21.04.2011, 22:16

pai si ce cu soia,spanac,gem

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

katty

5392 puncte

Constelatialeu

4752 puncte

mihaelar63

4714 puncte

Rocsi

4666 puncte

Panacris

3686 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert briose cu afine
  • 31

    D

  • 01

    L

  • 02

    MA

  • 03

    MI

  • 04

    J

  • 05

    V

  • 06

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Îngheţată parfait tiramisu

ieri la 21:05

Mancarica cu carne de vita si rosii /Zigni

ieri la 20:51

Bucățele de  pui cu  sos de muștar

ieri la 20:06

Cartofi și sparanghel verde

ieri la 20:02

RETETA RECOMANDATA
Cartofi noi cu ceapa verde si marar