Paste umplute cu branza

de ianculubita in Paste, 10 Dec 2014 | 3822 vizualizari

 

Am aceasta reteta de la fata mea din Italia de mult dar cum nu am gasit pastele respective,am pus-o la dosar pana acum cand le-am gasit;este o reteta super buna,aproape incredibil de buna si v-o recomand!

 

INGREDIENTE

  • paste tubulare scurte si mari
  • 200 g mozzarella
  • 200 g ricotta
  • 2 linguri mazare fiarta
  • 2 oua fierte
  • 500 g rosii sau 1 cutie de rosii taiate
  • sare
  • piper
  • patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste umplute cu branza:

Se fierb pastele (nu toate pentru ca se lipesc intre ele), 2-3 min, se scot, se trec prin jet de apa rece apoi se lasa deoparte; se amesteca ricotta cu mazare, sare, piper, ouale fierte si date pe razatoare, se umplu pastele cu acest amestec, se pun in forme mici unse cu unt iar pe fundul lor un strat de mozzarella rasa, una langa alta, se acopera cu felii de mozzarella apoi se lasa la cuptor 15 min, cat se topeste branza.

Din rosii se face un sos in tigaie cu ulei, dupa ce a scazut, se condimenteaza, se amesteca cu patrunjel tocat, se imparte sosul pe farfurii, se rastoarna formele in acest sos apoi se serveste imediat.

Pofta buna!!

TIPS-URI

1

nu se tin mai mult in cuptor pentru ca daca s-au lipit nu se mai pot rasturna

2

sosul se imparte pe cate o farfurie in care se rastoarna pastele

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste umplute cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tocanita de cartofi noi cu marar si scarita afumata - Reteta savuroasa si satioasa

de laura_n 7

pe 07.06 la 17:26

Dulceata de visine - Reteta unui deliciu dulce-acrisor

de Caty 2

pe 07.06 la 16:42

Sandwich cu mușchi de vită și gorgonzola

pe 07.06 la 10:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fusilli cu crema de branza si costita