Paste cu carnati de plescoi si branza topita

de -Licurici- in Paste, 22 Oct 2015 | 1132 vizualizari

 

Delicioase si foarte picante....

 

INGREDIENTE

  • 400 g paste ondulate
  • 350 g carnati de plescoi
  • 300 g branza topita cu smantana la tub
  • o lingurita cimbru
  • sare
  • patrunjel
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu carnati de plescoi si branza topita:

Am pus apa la fiert, iar cand a dat in fiert am adaugat pastele, putina sare si le-am fiert 7 minute, ammestecand din cand in cand.


Am pus putin ulei intr-o tigaie, am adaugat carnatii de plescoi taiati in bucati mai mici, i-am calit 2-3 minute, apoi am scurs uleiul si am adaugat branza topita, cimbrul si cateva linguri de apa din paste.


Am lasat sosul sa fiarba 7-8 minute, apoi am adaugat pastele si am mai lasat cateva minute pe foc. la final, am adaugat patrunjel tocat mai mare.

 

TIPS-URI

1

Nu este nevoie de alte condimente, deoarece carnatii sunt forte condimentati.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu carnati de plescoi si branza topita" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

-Licurici- 1

23.10.2015, 10:10

anca_rm 1

23.10.2015, 11:26

ce combinatie interesanta , bune

-Licurici- 1

23.10.2015, 11:44

Ms

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Cus-cus cu nuci si pesmet