Pastramă de oaie la rotisor

de ionix in Oaie, 28 Dec 2010 | 7087 vizualizari

 

pe gustul soţului meu.... Facută de el :p

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pastramă de oaie
  • 150 ml vin roşu
Portii: 3
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastramă de oaie la rotisor:

De obicei cumpăram pastrama de la o măcelărie turcească dar era închis...

Am luat pastramă de la un hypermarket şi era prea sărată. Am lăsat pastrama în vin roşu la desărat vreo 3 ore şi apoi am lăsat-o la scurs. Se încinge bine cuptorul.

Pastrama se taie bucăţi cam de 5x5 cm, pentru a ieşi toată grăsimea. Pe ţepuşă se pun cu puţină distanţă între ele şi se fixează cu o tijă.

Se lasă la foc mic câteva ore bune, vreo 4 le-am lăsat noi, până cînd se rumenesc frumos.

Se servesc calde cu murături şi un pahar cu vin.

Poftă bună!

 

 

TIPS-URI

1

marinând în vin, pastrama nu şi-a pierdut aromele...

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastramă de oaie la rotisor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

MotanLaOale 1

30.12.2010, 08:17

buna pastrama

elena1988 1

03.01.2011, 16:18

ionix 1

03.01.2011, 16:27

Vladimir şi Elena... mulţumesc pt aprecieri

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

9130 puncte

RODIMUR

7390 puncte

Rocsi

6240 puncte

Lau

Lau 9

5730 puncte

Satisfyyourcravings

5250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Peste prajit cu sos de smantana
  • 12

    L

  • 13

    MA

  • 14

    MI

  • 15

    J

  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Zacuscă de vinete şi ardei

de Ancutsa 5

ieri la 20:22

Pasta cu ardei pentru ciorbe si tocanite

ieri la 13:54

Gratin de piept de pui

de RODIMUR 5

ieri la 07:44

Gogoşari cu conopidă, în oţet

de Ancutsa 5

pe 16.11 la 21:15

Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide
RETETA RECOMANDATA
Drob de miel in foi de placinta