Pastrama de pui la cuptor

de laura_n in Pui, 2 Noi 2013 | 9623 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui dezosat, mai mare
  • ulei masline
  • sos soia
  • 2 lg mustar
  • sare cu condimente
  • oregano
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrama de pui la cuptor:

Spalam pieptul de pui. Il stergem cu un servet de hartie. 

Luam o forma termorezistenta, adaugam un strop ulei masline si sos soia. 

Taiem pieptul in doua, pe mijloc. Asezam bucatile de carne in forma. Le ungem bine cu mustar.

Cu ajutorul unei furculite, intepam bucatile de carne. 

Adaugam inca putin ulei maline, sos soia cu bunavointa, rasnim sare cu condimente, presaram putin oregano. Acoperim cu folie aluminiu si dam la cuptor.

Lasam cam 50 minute, la foc mic spre mediu, sa se faca molcom. 

Din cand in cand, desfacem cu atentie folia de aluminiu, mai intepam si stropim bucatile de carne cu sos si asezam folia la loc.

Dupa ce s-a copt, lasam sa se raceasca in folie. Dupa ce s-a racit, scoatem folia, asezam bucatile pe o farfurie si fie portionam si mancam atunci, fie dam la rece.

 Este excelent de frageda si muuult mai ok decat nitratii si nitritii din comert!

TIPS-URI

1

ingredientele costa aproximativ 20 lei.

2

merge de minune la sandvisuri sau ca aperitiv.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrama de pui la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de conopida cu iaurt grecesc

ieri la 12:26

Reteta de briose sarate cu sunca si cascaval

pe 27.03 la 15:04

Reteta de Chupe de camarones- supa peruana de creveti, reteta nr.46 din Best soups in the World

de Ksenya 5

pe 27.03 la 13:30

Reteta de prajitura de post cu foi si crema de budinca cu fanta

de Caty 2

pe 26.03 la 19:44

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

pe 26.03 la 18:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pastrama de pui cu legume la tigaie