Pulpe de pui in crusta de cartofi

de MotanLaOale in Pui, 30 Iun 2011 | 1909 vizualizari

 

Inspirat de lia cu unele modificari a iesit foarte bun. Am facut putine deoarece suntem doar doi.

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe superioare
  • 600g cartofi
  • 1 legatura ceapa verde
  • 5-6 catei de usturoi
  • 1 ou
  • 30g unt
  • 3 linguri ulei
  • condiment pentru pui
  • oregano
  • sare
  • piper
  • 1 rosie pentru ornat
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui in crusta de cartofi:

Cartofii se curata, se taie bucati si se pun la fiert in apa cu sare 30 minute.


Pulpele se curata se spala si se presara cu condiment pentru pui.


Intr-o tigae se pune uleiul, se pun cateii de usturoi si pulpele care se rumenesc pe ambele parti cateva minute. Cateii de usturoi se scot si se arunca.


Ceapa se curata se spala si se toaca marunt.


Se scot pulpele pe o farfurie si in acelasi ulei se pune ceapa la calit pana se inmoaie si se pune deoparte.


Cartofii se scurg (apa nu se arunca) si se paseaza.


Se adauga sare, piper, oul, oregano si apa in care au fiert daca este prea tare.


La final se adauga peste cartofi si ceapa calita cu ulei cu tot si se amesteca bine.


Intr-o tavita unsa cu unt se pune un strat de piure, se pune pulpa rumenita,si se acopera cu piure de cartofi.


Se pun deasupra cateva felii de rosie si se introduce in cuptor pentru 30-40 minute pana se rumeneste frumos.


Se consuma calda cu acrituri sau salata.


Pofta Buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui in crusta de cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 20 %
799.99 lei
639.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

MotanLaOale 1

08.07.2011, 20:30

Multumesc pentru aprecieri

Bucataras Medi 1

10.07.2011, 13:29

Minunata aceasta reteta, o salvez....................

MotanLaOale 1

10.07.2011, 22:10

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tiramisu Milkshake
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Friptura de pui cu sos de rosii