Pulpe de pui in crusta de cartofi

de MotanLaOale in Pui, 30 Iun 2011 | 2244 vizualizari

 

Inspirat de lia cu unele modificari a iesit foarte bun. Am facut putine deoarece suntem doar doi.

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe superioare
  • 600g cartofi
  • 1 legatura ceapa verde
  • 5-6 catei de usturoi
  • 1 ou
  • 30g unt
  • 3 linguri ulei
  • condiment pentru pui
  • oregano
  • sare
  • piper
  • 1 rosie pentru ornat
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui in crusta de cartofi:

Cartofii se curata, se taie bucati si se pun la fiert in apa cu sare 30 minute.


Pulpele se curata se spala si se presara cu condiment pentru pui.


Intr-o tigae se pune uleiul, se pun cateii de usturoi si pulpele care se rumenesc pe ambele parti cateva minute. Cateii de usturoi se scot si se arunca.


Ceapa se curata se spala si se toaca marunt.


Se scot pulpele pe o farfurie si in acelasi ulei se pune ceapa la calit pana se inmoaie si se pune deoparte.


Cartofii se scurg (apa nu se arunca) si se paseaza.


Se adauga sare, piper, oul, oregano si apa in care au fiert daca este prea tare.


La final se adauga peste cartofi si ceapa calita cu ulei cu tot si se amesteca bine.


Intr-o tavita unsa cu unt se pune un strat de piure, se pune pulpa rumenita,si se acopera cu piure de cartofi.


Se pun deasupra cateva felii de rosie si se introduce in cuptor pentru 30-40 minute pana se rumeneste frumos.


Se consuma calda cu acrituri sau salata.


Pofta Buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui in crusta de cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

MotanLaOale 1

08.07.2011, 20:30

Multumesc pentru aprecieri

Bucataras Medi 1

10.07.2011, 13:29

Minunata aceasta reteta, o salvez....................

MotanLaOale 1

10.07.2011, 22:10

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Panacris

7901 puncte

Rocsi

7830 puncte

RODIMUR

7772 puncte

 merisor

4954 puncte

Gherca Daniela

4740 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Peste la cuptor
  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

RETETA RECOMANDATA
Pui in sos de rosii si piure cu ciuperci