Pulpe de pui in crusta de cartofi

de MotanLaOale in Pui, 30 Iun 2011 | 1631 vizualizari

 

Inspirat de lia cu unele modificari a iesit foarte bun. Am facut putine deoarece suntem doar doi.

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe superioare
  • 600g cartofi
  • 1 legatura ceapa verde
  • 5-6 catei de usturoi
  • 1 ou
  • 30g unt
  • 3 linguri ulei
  • condiment pentru pui
  • oregano
  • sare
  • piper
  • 1 rosie pentru ornat
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui in crusta de cartofi:

Cartofii se curata, se taie bucati si se pun la fiert in apa cu sare 30 minute.


Pulpele se curata se spala si se presara cu condiment pentru pui.


Intr-o tigae se pune uleiul, se pun cateii de usturoi si pulpele care se rumenesc pe ambele parti cateva minute. Cateii de usturoi se scot si se arunca.


Ceapa se curata se spala si se toaca marunt.


Se scot pulpele pe o farfurie si in acelasi ulei se pune ceapa la calit pana se inmoaie si se pune deoparte.


Cartofii se scurg (apa nu se arunca) si se paseaza.


Se adauga sare, piper, oul, oregano si apa in care au fiert daca este prea tare.


La final se adauga peste cartofi si ceapa calita cu ulei cu tot si se amesteca bine.


Intr-o tavita unsa cu unt se pune un strat de piure, se pune pulpa rumenita,si se acopera cu piure de cartofi.


Se pun deasupra cateva felii de rosie si se introduce in cuptor pentru 30-40 minute pana se rumeneste frumos.


Se consuma calda cu acrituri sau salata.


Pofta Buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui in crusta de cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Aparat de vidare V3840-I

- 120 lei
1199.99 lei
1079.99 lei

Vacuum Blender HB300SV

- 550 lei
2499.99 lei
1949.99 lei

COMENTARII (21)

MotanLaOale 1

08.07.2011, 20:30

Multumesc pentru aprecieri

Bucataras Medi 1

10.07.2011, 13:29

Minunata aceasta reteta, o salvez....................

MotanLaOale 1

10.07.2011, 22:10

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Rulou de pui servit cu galette de cartofi si mousse de ciuperci