Pastrama de vitel

de _Alina_ in Vita, 23 Oct 2013 | 7436 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 g muschi de vitel (curatat de pielita)
  • 1 lg zahar brun pudra
  • 1/2 lgt piper cayenne
  • 1/2 lgt piper negru
  • 1 lgt sare
  • 1 lgt boia dulce
  • 1/2 lgt ienibahar macinat
  • 40 g usturoi (1/2 catel de usturoi)
  • .............
  • 500 ml bere bruna
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrama de vitel:

1. Preparam un amestec din ingredientele uscate.

2. Muschiul de vitel curatat de pielite il intepam din loc in loc cu cutitul apoi il invelim in condimente. Il punem intr-un vas, il acoperim cu folie alimentara si il bagam in frigider pentru 24 ore.


3. Punem muschiuletul pe un gratar intr-o tava, turnam berea si punem deasupra un "capac" din hartie de copt.


4. Introducem in cuptorul preincalzit la 180-190°C pentru 2-3 ore.

5. Dupa ce s-a gatit il lasam la racit la temperatura camerei, apoi il putem depozita daca mai avem ce :)) in frigider.



Nota!

Pentru a-i da o forma frumoasa puteti sa il legati cu ata alimentara inainte de a-l baga in cuptor.

Daca aveti afumatoare, il puteti afuma.

Puteti folosi si alt tip de carne.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrama de vitel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Bya Ralu 1

23.10.2013, 17:08

tare bun

MIUTA 1

23.10.2013, 21:48

Cred ca e super,super bun

diana_k 1

24.10.2013, 08:45

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

katty

8943 puncte

Panacris

8790 puncte

Rocsi

6824 puncte

Constelatialeu

4944 puncte

RODIMUR

4470 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ciorba de stevie
  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

  • 18

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Arrosto cu fistic