Pastrama de vitel

de _Alina_ in Vita, 23 Oct 2013 | 5031 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 g muschi de vitel (curatat de pielita)
  • 1 lg zahar brun pudra
  • 1/2 lgt piper cayenne
  • 1/2 lgt piper negru
  • 1 lgt sare
  • 1 lgt boia dulce
  • 1/2 lgt ienibahar macinat
  • 40 g usturoi (1/2 catel de usturoi)
  • .............
  • 500 ml bere bruna
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrama de vitel:

1. Preparam un amestec din ingredientele uscate.

2. Muschiul de vitel curatat de pielite il intepam din loc in loc cu cutitul apoi il invelim in condimente. Il punem intr-un vas, il acoperim cu folie alimentara si il bagam in frigider pentru 24 ore.


3. Punem muschiuletul pe un gratar intr-o tava, turnam berea si punem deasupra un "capac" din hartie de copt.


4. Introducem in cuptorul preincalzit la 180-190°C pentru 2-3 ore.

5. Dupa ce s-a gatit il lasam la racit la temperatura camerei, apoi il putem depozita daca mai avem ce :)) in frigider.



Nota!

Pentru a-i da o forma frumoasa puteti sa il legati cu ata alimentara inainte de a-l baga in cuptor.

Daca aveti afumatoare, il puteti afuma.

Puteti folosi si alt tip de carne.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrama de vitel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Bya Ralu 1

23.10.2013, 17:08

tare bun

MIUTA 1

23.10.2013, 21:48

Cred ca e super,super bun

diana_k 1

24.10.2013, 08:45

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tiramisu Milkshake
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Friptura de vitel in vin