Pizzaiola alla callabresse

de Bya Ralu in Vita, 13 Iun 2013 | 2444 vizualizari

 

Este o reteta luata de pe tv paprika de la bucatarul Antonio parca:))) e foarte buna

 

INGREDIENTE

  • 2 felii antricot de vita
  • 1/2 ceapa
  • 1 catel de usturoi
  • 1 lingura de capere
  • unt
  • ulei de masline
  • 5- ml vin rose
  • 1 cutie de rosii decojite
  • sare,piper/curcuma
  • oregano/busuiocc
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizzaiola alla callabresse:

Se pun untul si uleiul de masline intr-o tigaie, impreuna cu usturoiul si ceapa tocate marunt. Se pune putin vin rose, se pune carnea condimentata si restul de vin se pune deasupra carnii.


Se prajeste pe ambele parti, se adauga rosiile decojite pasate la robotul de bucatarie, caperele, oregano si putin busuioc.


Se lasa la foc mic sa fiarba,se acopera cu un capac.

TIPS-URI

1

Se adauga si masline(10 buc) optional.

2

Se orneaza cu frunze de patrunjel

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizzaiola alla callabresse" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (35)

Bya Ralu 1

14.06.2013, 11:48

mihaelar63 1

14.06.2013, 14:10

TRebuie sa fie delicioase

Bya Ralu 1

14.06.2013, 17:05

sunt

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4328 puncte

Mitinita

4091 puncte

Gherca Daniela

3906 puncte

Rocsi

3502 puncte

katty

3243 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Turta dulce
  • 30

    L

  • 01

    MA

  • 02

    MI

  • 03

    J

  • 04

    V

  • 05

    S

  • 06

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Rasol alb de vitel cu sos