Pizzaiola alla callabresse

de Bya Ralu in Vita, 13 Iun 2013 | 1468 vizualizari

 

Este o reteta luata de pe tv paprika de la bucatarul Antonio parca:))) e foarte buna

 

INGREDIENTE

  • 2 felii antricot de vita
  • 1/2 ceapa
  • 1 catel de usturoi
  • 1 lingura de capere
  • unt
  • ulei de masline
  • 5- ml vin rose
  • 1 cutie de rosii decojite
  • sare,piper/curcuma
  • oregano/busuiocc
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizzaiola alla callabresse:

Se pun untul si uleiul de masline intr-o tigaie, impreuna cu usturoiul si ceapa tocate marunt. Se pune putin vin rose, se pune carnea condimentata si restul de vin se pune deasupra carnii.


Se prajeste pe ambele parti, se adauga rosiile decojite pasate la robotul de bucatarie, caperele, oregano si putin busuioc.


Se lasa la foc mic sa fiarba,se acopera cu un capac.

 

TIPS-URI

1

Se adauga si masline(10 buc) optional.

2

Se orneaza cu frunze de patrunjel

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizzaiola alla callabresse" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (35)

Bya Ralu 1

14.06.2013, 11:48

mihaelar63 1

14.06.2013, 14:10

TRebuie sa fie delicioase

Bya Ralu 1

14.06.2013, 17:05

sunt

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Saleuri cu cașcaval

de RODIMUR 4

ieri la 22:30

Penne la cuptor cu piept de pui și mozzarella

de Meea 4

ieri la 19:14

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 23:50

Salata de fasole verde fideluta cu iaurt cremos

pe 19.07 la 23:47

Pilaf cu legume

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 22:46

RETETA RECOMANDATA
Effiloché de vita cu brunoise de legume si écrasé de cartofi