Pastrav cu cartofi la cuptor

de Alina26 in Pastrav, 26 Mar 2013 | 10748 vizualizari

 

Pastravul este prins de sotul meu...ii place foarte mult sa pescuiasca...mi-a adus acasa 10 kg de pastrav....si ce sa fac bun???decat un pastrav la gratar cu garnitura de cartofi.Asa ii place cel mai mult sotului..!!!Si mie...normal.

 

INGREDIENTE

  • 3 pastravi
  • 400g cartofi
  • ulei de masline
  • praf de usturoi
  • sare
  • piper
  • condiment pentru peste
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav cu cartofi la cuptor:

Curatam cartofii.ii spalam si ii taiem feliute circa 4-5 mm.


Incingem cuptorul la 200°.Punem cartofi intr-o tava cu sare,piper,usturoi praf,ulei de masline si jum de pahar de apa.Ii acoperim cu o folie de aluminiu si ii dam la cuptor.Dupa 15 min dam la o parte folia de aluminiu si ii lasam sa se rumeneasca.


Punem o tigaie antiaderenta pe foc si lasam sa se inginga bine-bine.


Curatam pestele,il spalam si il condimentam si in interior si pe exterior.Punem sare,piper,usturoi praf si condiment de peste.Il punem in tigaia incinsa,acoperim cu un capac,la foc mic....si timp de 10 minute nu il atingem.Dupa 10 minute il intoarcem si il mai lasam inca 10 minut.


Se serveste cald,cu un vin alb demi-sec.


Pofta buna!!!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav cu cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Sim0na 1

27.03.2013, 12:24

o bunatate!

Alina26 1

27.03.2013, 14:29

multumesc!!!!!

loredanaaa 1

01.04.2013, 23:30

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu branza si fructe de padure

de oanapl 5

ieri la 22:59

Desert tort cu crema de lamaie, capsuni si jeleu din vin sau 7 ani de bucatareala ori hlizeala pe Bucataras.ro

ieri la 19:17

Înghețată de caise confiate

de RODIMUR 4

ieri la 16:20

Desert tort cu crema de capsuni si glazura oglinda de ciocolata

de Oana 8

ieri la 16:08

RETETA RECOMANDATA
Păstrăv umplut cu capere la cuptor