Pastrav cu cartofi la cuptor

de Alina26 in Pastrav, 26 Mar 2013 | 10486 vizualizari

 

Pastravul este prins de sotul meu...ii place foarte mult sa pescuiasca...mi-a adus acasa 10 kg de pastrav....si ce sa fac bun???decat un pastrav la gratar cu garnitura de cartofi.Asa ii place cel mai mult sotului..!!!Si mie...normal.

 

INGREDIENTE

  • 3 pastravi
  • 400g cartofi
  • ulei de masline
  • praf de usturoi
  • sare
  • piper
  • condiment pentru peste
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav cu cartofi la cuptor:

Curatam cartofii.ii spalam si ii taiem feliute circa 4-5 mm.


Incingem cuptorul la 200°.Punem cartofi intr-o tava cu sare,piper,usturoi praf,ulei de masline si jum de pahar de apa.Ii acoperim cu o folie de aluminiu si ii dam la cuptor.Dupa 15 min dam la o parte folia de aluminiu si ii lasam sa se rumeneasca.


Punem o tigaie antiaderenta pe foc si lasam sa se inginga bine-bine.


Curatam pestele,il spalam si il condimentam si in interior si pe exterior.Punem sare,piper,usturoi praf si condiment de peste.Il punem in tigaia incinsa,acoperim cu un capac,la foc mic....si timp de 10 minute nu il atingem.Dupa 10 minute il intoarcem si il mai lasam inca 10 minut.


Se serveste cald,cu un vin alb demi-sec.


Pofta buna!!!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav cu cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Sim0na 1

27.03.2013, 12:24

o bunatate!

Alina26 1

27.03.2013, 14:29

multumesc!!!!!

loredanaaa 1

01.04.2013, 23:30

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

14800 puncte

Camelya

10120 puncte

Lau

Lau 9

8870 puncte

mirela0911

8470 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Stufat cu carne de porc

de ancutsa 5

ieri la 22:30

Cuburi de biscuiti cu cocos si rulouri cu vanilie

de GeorgiG 5

ieri la 22:03

Clatite aperitiv cu pate si cascaval

de Rocsi 9

ieri la 19:08