Pastrav cu lamaie si cimbrisor

de mihaelar63 in Pastrav, 20 Iun 2012 | 3646 vizualizari

 

O cina sau un pranz rapid si usor care merge chiar si la dieta [ pregatit inabusit ]

 

INGREDIENTE

  • Pastrav
  • lamie
  • cimbrisor
  • sare
  • piper alb
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav cu lamaie si cimbrisor:


  1. Pastravul curatat se sareaza si se condimenteazainterior-exterior cu piper si cimbrisor , se unge cu ulei si se stropeste cu lamaie si se lasa la rece 30 min .

  2. Se prajeste in ulei incins si serveste cald cu lamie patrujel si rosii .

  3. Serviti garnitura preferata sau cu o simpla salata .

 

TIPS-URI

1

Puteti condimenta pestele dintimp si il lasati la rece in frigider pana in momentul prajirii.

2

Insotit de un pahar de vin alb demi-sec rece este deosebit .

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav cu lamaie si cimbrisor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Panacris 1

20.06.2012, 20:53

Super!

Rocsi 1

20.06.2012, 21:29

mamaieelena 1

20.06.2012, 22:11

vreau si eu

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Panacris

7901 puncte

Rocsi

7830 puncte

RODIMUR

7772 puncte

 merisor

4954 puncte

Gherca Daniela

4740 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Drob de miel
  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pastrav cu legume in stil chinezesc