Pastrav cu lamaie si cimbrisor

de mihaelar63 in Pastrav, 20 Iun 2012 | 2566 vizualizari

 

O cina sau un pranz rapid si usor care merge chiar si la dieta [ pregatit inabusit ]

 

INGREDIENTE

  • Pastrav
  • lamie
  • cimbrisor
  • sare
  • piper alb
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav cu lamaie si cimbrisor:


  1. Pastravul curatat se sareaza si se condimenteazainterior-exterior cu piper si cimbrisor , se unge cu ulei si se stropeste cu lamaie si se lasa la rece 30 min .

  2. Se prajeste in ulei incins si serveste cald cu lamie patrujel si rosii .

  3. Serviti garnitura preferata sau cu o simpla salata .

 

TIPS-URI

1

Puteti condimenta pestele dintimp si il lasati la rece in frigider pana in momentul prajirii.

2

Insotit de un pahar de vin alb demi-sec rece este deosebit .

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav cu lamaie si cimbrisor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Panacris 1

20.06.2012, 20:53

Super!

Rocsi 1

20.06.2012, 21:29

mamaieelena 1

20.06.2012, 22:11

vreau si eu

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Pastrav italian